Tennisspilleren Nick Kyrgios har fundet en ny kærlighed.

Det tyder australierens seneste aktivitet på de sociale medier i hvert fald på.

For 25-årige Kyrgios, der er kendt som tennisverdenenes 'bad boy', har delt en række billeder af sig selv i selskab med en ung mørkhåret skønhed ved navn Chiara Passari.

Det er bare få måneder siden, det kom frem, at Nick Kyrgios og ekskæresten, den russiske tennisspiller Anna Kalinskaya, var gået fra hinanden, men Kyrgios lader altså ikke til at svælge i bruddet.

'Lykken er fundet,' skriver Kyrgios til et af sine opslag på Instagram, hvor han viser Passari frem.

På grund af coronavirus har Kyrgios opholdt sig i sin hjemby Canberra, mens man venter på, at der atter kan spilles professionel tennis.

På trods af ikke at have været i aktion på tennisbanen har Kyrgios holdt sig aktiv på anden vis, blandt andet med computerspillet Fortnite.

I forbindelse med en interviewseance under spillet afslørede Kyrgios i maj, at han har sex med flere af sine fans cirka en gang om ugen. Når han altså ikke lige har en kæreste.

»Ja, helt seriøst, hvis jeg ikke har en kæreste, så sker det en gang om ugen,« lød det fra Kyrgios.

I interviewet fortalte Kyrgios også om bruddet med Kalinskaya, der ifølge Kyrgios ikke var videre dramatisk.

»Hvad der skete med Kalinskaya? Ingenting. Vi gik hver til sit. Desværre fungerede det ikke. Men vi har nogle dejlige minder sammen,« fortalte han.

Nu lader Kyrgios til at samle dejlige minder sammen med Passari. Hvor længe Kyrgios og Passari har set hinanden vides dog ikke.