Det er kun lidt over en måned siden, at Kenneth Carlsen bekræftede, han havde fundet kærligheden på ny.

For her kunne Danmarks tidligere tennisstjerne nemlig stolt fortælle, at han og tv-værten Eva Harlou, som også er arkitekt, danner par.

Dengang var forholdet stadig meget nyt, men her tre måneder inde i forholdet fortæller det lykkelige par, hvordan forholdet blev en realitet.

Det sker i et interview med Se & Hør.

48-årige Eva Harlou.
48-årige Eva Harlou. Foto: Niels Ahlmann Olesen
Vis mere

»Jeg faldt for hende med det samme – meget hurtigt. Det var både det indre og det ydre, og det var meget naturligt med både at snakke og at hygge og at have det sjovt. Jeg vidste godt, hvem Eva var på forhånd,« siger den 48-årige tenniskommentator til Se og Hør.

TV 2-kommentatoren fortæller ligeledes, at parret er sammen stort set »hele tiden«, som han selv formulerer det.

Det var i slutningen af august, at det nyforelskede par bekræftede forholdet over for blandt andet B.T.

»Jeg vil gerne sige, at jeg er meget, meget glad for Eva. Vi er sammen, og som hun også siger, så er det meget nyt, og vi har det rigtig godt sammen. Jeg holder utrolig meget af hende,« forklarede Kenneth Carlsen dengang.

Ifølge parret mødte de hinanden for første gang til en fødselsdagsfest i løbet af sommeren, hvor det med det samme slog klik mellem dem.

Kenneth Carlsen var i mange år Danmarks bedste tennisspiller, hvor han blandt andet opnåede en fjerde runde-kamp ved Australian Open.

Han stoppede sin aktive karriere i 2007.