Der findes næppe en bedre gave til en fodboldspiller end en lang kontraktforlængelse.

Især når man lige er fyldt 18 år og flere gange har vist, at man har potentiale og talent til at blive sin klubs næste store stjerne. Derfor vækker det også stor glæde hos både OB og Jakob Breum, at stortalentet netop har forlænget sin kontrakt med fem år.

Det oplyser OB på sin hjemmeside.

»Vi er meget glade for at være blevet enige med vores talentfulde offensivspiller Jakob Breum om en lang kontraktforlængelse, så han frem til sommeren 2026 skal iføre sig landets smukkeste striber,« skriver klubben på offensivspillerens 18-års fødselsdag onsdag.

Jakob Breum forlænger med OB.
Jakob Breum forlænger med OB. Foto: Odense Boldklub
Vis mere

»Hans stats taler for sig selv på landsholdet og på U19, og trods hans unge alder har han allerede spillet superligaminutter. Han har gjort sig bemærket med de evner, han har, og vi er glade for, at vi kan fortsætte samarbejdet de kommende år, så vi sammen kan nå hans og vores mål. Vi er glade for, at vi kan lave en femårig aftale, da han qua hans præstationer har vist kvalitet på alle niveauer; uanset om det var U19, reservehold, ulandshold eller førstehold,« siger Michael Hemmingsen i pressemeddelelsen.

Jakob Breum, der har sin fodboldfortid i OBs samarbejdsklubber Ubberud og Næsby, har været en stor profil på klubbens U19-hold og på U19-landsholdet i denne sæson, ligesom han tidligere på sæsonen scorede sit første superligamål for OB, da han scorede det sjette mål i 6-0-sejren over Vejle.

»Det er en stor ære at trække den stribede trøje over hovedet, da jeg har været fan af OB, siden jeg var lille. Min familie holder med OB, og jeg holder selv med OB, så det gør det ekstra specielt for mig. Jeg er kommet på tribunen med min familie og venner, hvor vi har siddet bag målet og set dem spille og tænkt på stemningen. At score mit første mål ned mod Richard Møller Nielsen Tribunen, det var derfor en oplevelse, der vil stå klart for mig i lang tid,« siger Jakob Breum.

Også OBs akademichef Tonny Hermansen glæder sig.

»Jakob er en spiller, hvor man ikke kan undgå at tænke; det her kan gå hen og blive spændende. Han kan noget, som man altid leder efter. Han er en teknisk dygtig spiller, og det er sådan en spiller, som alle godt kan lide at se, fordi han gør nogle ting, som andre ikke kan, så jeg forventer mig kolo-enormt meget af ham, siger Tonny Hermansen, der også netop har forlænget sin aftale med OB, så den gælder til 2028.

B.T. bringer et større interview med Tonny Hermansen senere på ugen.

Andre læser også