Red Bull er ikke blevet mødt med åbne arme af alle Brøndbys fans.

Efter historien om energidrikgigantens mulige flirt med Brøndby har bannere med påskriften ‘Brøndby hader Red Bull’ og ‘fingrene væk fra Brøndby' ikke bare prydet Brøndbys egen bane i en træningskamp mod Hvidovre. Det skete også i en Bundesliga-kamp mellem Dortmund og 1.FC Köln.

Men nu har den østrigske energidrikproducent muligvis også fået nok af at se på det.

B.T. har sendt en mail til Red Bulls grundlægger og ejer, Dietrich Mateschitz, for at få hans og læskedrikgigantens besyv med på den ophedede sag.

I et svar slår Red Bull fast, at det næppe bliver dem, der kommer til at hjælpe Jan Bech Andersen med en økonomisk indsprøjtning.

»Hr. Mateschitz har aldrig nogensinde hørt om Brøndby før, og han har helt bestemt ikke tilbragt en weekend dér. Altså er der absolut ingen planer om at overtage klubben, så der er ingen grund til bekymring hos deres fans,« skriver en talsperson fra Red Bull i meget klare vendinger.

Brøndby-fansene hængte disse bannere op til kampen mod Hvidovre.
Brøndby-fansene hængte disse bannere op til kampen mod Hvidovre. Foto: Privatfoto
Vis mere

Dietrich Mateschitz er mangemilliardær og verdens 53. rigeste mand ifølge erhvervsmagasinet Forbes. Mateschitz var ifølge InsideBusiness i Brøndby for en uge siden i en weekend for at kigge nærmere på tingene.

Men ligesom Jan Bech Andersen i B.T. har afvist, at det skulle være tilfældet, lyder den samme udmelding nu fra Red Bull. Det ændrer dog ikke på, at der lige nu sker ting og sager i og omkring Brøndby, som inden længe vil gennemføre en aktieemission for at sprøjte flere penge i klubben.

Mens Red Bull altså har været meldt interesseret i at komme ind i Brøndby eller muligvis den anden vej rundt, har også en delegation af russere været nævnt af InsideBusiness. Det handler om den rige Zingarevich-familie, som i B.T. selv fortæller, at de er blevet kontaktet af folk, som ville have dem til at investere i Brøndby.

Anton Zingarevichs påstand har Brøndby-ejer Jan Bech Andersen siden afvist på sin Instagram-profil fra en lufthavn i Houston. Det ligner altså hverken Zingarevich eller Red Bull, der skal lægge millioner i den økonomisk trængte Superliga-klub.