Han var netop trådt væk fra tv-kameraerne. Spurgt til sin egen rolle i endnu et straffespark, der blev dømt til Viktor Fischer.

Og han var træt af det. Meget træt.

»Jeg kan ikke mere. Jamen, forstår I det ikke? Det kan sgu da ikke være rigtigt, at jeg skal blive begået straffespark imod, og så skal jeg stå og forholde mig til: 'Snyder du?'. Vi har 17 dommere og 90 kameraer og en vogn omme bagved, som åbenbart er kørt til drive-in, hver eneste gang vi spiller. Jeg kan simpelthen ikke…,« lød det opgivende fra Viktor Fischer.

Han og FC København blev for anden kamp i træk genstand for en kamp med videobillederne i centrum efter 2-2 i Lyngby. For en uge siden dømte Sandy Putros tre straffespark i FC Københavns kamp mod Sønderjyske uden VAR-vognens indblanding, og denne gang var et offside-mål og et straffespark altså tvivlsomme.

Foto: Liselotte Sabroe
Vis mere

På den måde har videohjælpen altså ikke fjernet fokus fra kendelserne. Men heller ikke fra Viktor Fischer.

Føler du, at det er, fordi det er dig, der er begået straffe på, at det bliver pustet mere op?

»Det bliver jeg nødt til at lade være med at svare på. Og det svarede jo egentlig også på spørgsmålet,« siger Fischer.

Han var skuffet efter et point i Lyngby, når nu københavnerne var foran to gange. Men Fischer kiggede også på perspektiverne.

»Vi er i en god stime. Vi er i en bedre stime, end vi havde regnet med på nuværende tidspunkt, hvis vi kigger ikke særlig lang tid tilbage - vi snakker mindre end et halvt år. Det skal vi være tilfredse med. Det er godt, at vi er kommet dertil nu, hvor folk de smider ting rundt i omklædningsrummet over, at vi spiller uafgjort på udebane mod Lyngby,« siger Fischer.

FC København er med det ene point nu syv point efter Brøndby og seks point efter FC Midtjylland efter en weekend, hvor de to konkurrenter vandt, og hvor FCK kunne se presset stige på sig selv i løbet af søndagen. Et pres, som FCK-træner Jess Thorup også italesatte ved at spille mandagskampe.

»Jeg kan godt forstå ham, men… Så må vi begynde at vinde ligaen, for tv vil have, at de bedste hold spiller søndag. Er det ikke sådan, det er? Vi har puttet os i en situation, hvor vi spiller mandagskampe. Det må vi forholde os til,« siger Fischer.