Med store blå bogstaver på et hvidt lærred stod beskeden der så klart. Og afsenderen var en gruppe af OB's fans.

'Kom Hjem Eriksen. For øen, for klubben, for altid.'

Sådan lød beskeden til den danske landsholdsstjerne, der godt nok er på kontrakt med italienske Inter, men som oprindeligt kommer fra Fyn, hvor han også har et hus.

Beskeden, der blev vist frem under Superliga-kampen mellem AaB og OB, kommer ovenpå nogle uger, hvor spekulationerne omkring Eriksens fremtid i den grad har været blusset op i italienske medier.

I sidste uge skrev det italienske medie Gazetta Dello Sport, at Christian Eriksen efter at være blevet ramt af hjertestop under EM i juni muligvis snart kunne begynde at træne let igen.

På det tidspunkt skulle han angiveligt have været i Italien, men planen skulle være han snart skal til Danmark og tjekkes hos danske læger.

Mediet skrev, at Eriksen i forbindelse med helbredstjekket kunne få det første grønne lys til noget let træning.

Avisen skrev yderligere, at selvom det er en 'naturlig genoptræning', så kan træningen ikke foregå i Italien, hvor reglerne er strikse på området, når Eriksen har en ICD-enhed indopereret.

Desuden lød det i avisen, at 'mere end én dansk klub' samt Eriksens tidligere klub Ajax kan være en potentiel destination for danskeren.

Dagen efter fortalte Christian Eriksens agent Martin Schoots dog, at det ikke passede.

»Jeg læser alle mulige spekulationer på nettet om diverse undersøgelser i næste måned. Det er nonsens. Helt simpelt er der ikke nogen tidsramme,« sagde han til TV 2 Sport og tilføjede, at Eriksen har det 'rigtig godt' i selskab med sin familie, og at det er op til ham at fortælle om nyt om hans fremtid.

For offentligheden er Christian Eriksens fremtid derfor stadig uklar, og det vides endnu ikke, om den 29-årige fynbo vil fortsætte sin karriere - og i givet fald hvor det bliver.