En kvinde er fredag aften afgået ved døden i forbindelse med en skudepisode i Aalborg.

Det oplyser Nordjyllands Politi

Den dræbte er en kvinde på 41 år. Hun blev indbragt til behandling på sygehuset i kritisk tilstand, hvor hun kort efter afgik ved døden.

En mistænkt 52-årig mand er anholdt på stedet og sigtet for drab. Politiet oplyser, at den afdøde og den mistænkte har en relation til hinanden.

Lige nu er en kæmpe efterforskning i sagen, oplyser politiet i en pressemeddelelse.

»Der pågår i øjeblikket et større efterforskningsarbejde: Vi skal afhøre de mange vidner, der har set hele eller dele af episoden,« forklarer vicepolitiinspektør Anders Uhrskov, der leder efterforskningen.

»Ud over vores tekniske undersøgelser ude på gerningsstedet skal vi også have foretaget en række forhøringer i området, så vi sikrer os, at vi får alle relevante vidner afhørt til sagen,« uddyber han.

Politiet modtog anmeldelsen klokken 18.15.

Politiet er massivt til stede.
Politiet er massivt til stede.
Vis mere

De oplyser videre, at drabet skete et sted, hvor der var mange vidner. Dem skal man nu tage sig af og afhøre.

»Vi har mange vidner og andre, som der skal tages hånd om. Borgere og beboere i området må derfor forvente at se en hel del politi på gaden i området omkring gerningsstedet de kommende timer hen over natten og i løbet af kommende dage,« siger Anders Uhrskov.

B.T. er til stede på gerningsstedet.

»Jeg kan se seks politibiler, en brandbil og en bil fra Nordjyllands beredskab fra hvor jeg står. Også hundepatruljen er i gang,« oplyser B.T. rapporter.

B.T. er til stede i området. hvor politiet fortsat efterforsker sagen.
B.T. er til stede i området. hvor politiet fortsat efterforsker sagen.
Vis mere

»Flere i området er betydeligt berørt af situationen.«

Politiet skriver på Twitter, at der er iværksat øget, tryghedsskabende patruljering i området.

I en yderligere opdatering fra politiet opfordrer man vidner, der skal have filmet den tragiske hændelse, til at lade være med at dele dem på sociale medier.

B.T. følger sagen.