Nicolai Jørgensen kan stå foran et af de helt store klubskifter. Et af dem til Premier League.

De seneste dage har rygterne om Newcastles interesse og bud på den danske landsholdsangriber fyldt de engelske medier, og torsdag skrev troværdige The Guardian, at Newcastle er klar med et nyt bud og større bud end de 14 millioner pund, man allerede har forsøgt. Det er fredag blevet hævet til 15 millioner pund (128 mio. kr), men også blevet afvist ifølge Sky Sports.

Nicolai Jørgensens hollandske klub Feyenoord kræver nemlig helt op mod 20 millioner pund - eller 150 millioner kroner - og skulle Nicolai Jørgensen ende med at skifte for det enorme beløb, kan Ståle Solbakken sidde i København og gnide sig lidt ekstra i hænderne.

For FC København har ifølge BTs oplysninger en videresalgsklausul på Nicolai Jørgensen, som betyder, at et sådant salg af Jørgensen fra Feyenoord til Newcastle vil sende et stort et-cifret millionbeløb til FC København - sandsynligvis mellem 7 og 9 millioner kroner - alt efter hvordan en eventuelt kommende handel er skruet sammen mellem Feyenoord og Newcastle.

Nicolai Jørgensen blev solgt til Feyenoord i sommeren 2016 for omkring 30 millioner kroner, men det beløb har siden fået tilføjet lidt ekstra i form af bonusser for Feyenoords mesterskab i 2017, deres Champions League-deltagelse i denne sæson samt Jørgensens personlige succes med både mange kampe og mål.

Men den helt store bonus kommer altså, hvis Newcastle - eller Everton, der angiveligt også har vist interesse - ender med at smide de krævede 150 millioner kroner for den danske landsholdsangriber. Ifølge lokalavisen The Chronicle er Newcastle klar til at forhøje deres 105 millioner kroner store bud, og Nicolai Jørgensen er ifølge avisen også interesseret i skiftet.

BT har forsøgt at få en kommentar fra spillerens agent, Mikkel Nissen, de seneste par dage, men han ønsker ikke at kommentere et potentielt skifte.