Nicolai Jørgensen er fortid i FCK. Efter fire sæsoner, 99 Superliga-kampe og 43 mål som en af klubbens og Superligaens allerbedste spillere skal den 25-årige angriber til Æresdivisionen og Feyenoord.

FC København har dermed solgt deres vigtigste offensivspiller, men de har også tjent godt på det. Med bare et år tilbage af kontrakten fik FC København ifølge BTs oplysninger angiveligt 25-30 millioner kroner for Nicolai Jørgensen - og oveni det er der bonusser, der kan løfte den pris yderligere.

Nicolai Jørgensen selv får en femårig kontrakt og trøjen med nummer ni på ryggen, og så kan han se frem til at spille i en klub, hvor han er tiltænkt den rolle som angriber, som han har bevæget sig op på, siden han startede som kantspiller i FC København.

Og han ser da også frem til skiftet.

»Jeg er utrolig glad for at komme til Feyenoord. Jeg har fra dag et haft en god følelse omkring klubben, og jeg ser frem til at spille her de kommende år. Jeg kan ikke vente med at komme i gang,« siger Jørgensen til Feyenoords hjemmeside.

I FC København har de allerede afløseren for Jørgensen klar, da man i sidste uge sikrede sig den serbiske landsholdsspiller Andrija Pavlovic, der scorede 18 mål i den forgangne sæson for FK Cukaricki.