FC København gør nu alvor af jagten på den svenske midtbanespiller Albin Ekdal.

B.T. kunne kort før jul afsløre, at den danske storklub jagter den 32-årige svenske landsholdsprofil til midtbanen, og nu er næste skridt taget, idet københavnerne ifølge B.T.s oplysninger har budt på Albin Ekdal. Også FC Københavns fanmedie Kvart i Bold havde den oplysning allerede søndag.

Buddet på en halv million euro er dog blevet afvist af Sampdoria, da italienerne vil have meget mere for ham.

FC København har budt så 'lavt' på Albin Ekdal, fordi han kun har et halvt år tilbage af sin kontrakt og kan smutte kvit og frit efter denne sommer, men Sampdoria nægter at slippe ham så billigt og har også udtrykt klart og tydeligt, hvordan klubben ser på hans fremtid.

»Ekdal bliver uden tvivl. Han er en meget vigtig spiller for Sampdoria, selv om han ikke starter inde i hver kamp,« sagde Sampdorias sportschef, Daniele Faggiano, for en uge siden til Tuttomercatoweb.

Som B.T. tidligere har fortalt, er det dog Albin Ekdals helt store ønske at komme tilbage og være tættere på Skandinavien efter 13 år i udlandet, og siden er der sket det ret så væsentlige, at Sampdoria har fået en ny spiller til samme defensive midtbaneposition som FC Københavns drømmesigning.

33-årige Tomas Rincon er hentet i Torino.

FC København har et tomrum på midten af banen, da anfører Carlos Zeca er skadet for resten af sæsonen.