Av, av, av. FCK smed point i Parken i sidste øjeblik på et selvmål af Jens Stage i 1-1-opgøret mod Viborg.

I en kamp, hvor det var FCK-legenden Per Wind, der stjal showet, da han blev hyldet inden kampstart i kølvandet på sin fyring, var der ikke meget, der lykkedes for FCK.

Viborg spillede friskt til, og hjemmeholdet kæmpede med at være farlige. Det var tamt – og det var dét længe. Indtil Jens Stage først reddede dagen og siden scorede selvmål i slutningen af opgøret, der kan vise sig at koste dyrt for FCK, da anfører Carlos Zeca måtte udgå med en grim skade.

Herunder kan du læse B.T.s dom fra kampen i Parken:

Han drev til tider gæk med FCKerne på midtbanen, og hvor er han fed at se på, når det kører. En spændende spiller, Viborg har fået fat i. En af de store årsager til, at det blev til point i Parken.

Karakter: 4Han sparkede til vanddunken i raseri, da han forlod banen. Og det var der god grund til, for han satte ikke mange fødder rigtigt i løbet af opgøret. Han blev overspillet flere gange, og kampen var lige til glemmebogen.

Karakter: 1

FC København

Kamil Grabara 2
Kevin Diks 2
Nicolai Boilesen 2
David Khocholava 3
Victor Kristiansen 2
Carlos Zeca (ud: 82.) 3
Lukas Lerager (ud: 65.) 1
Jens Stage 3
Pep Biel 1
William Bøving (ud: 65.) 3
Jonas Wind 2
---
Rasmus Højlund (ind: 65.) 3
Isak Bergmann Johannesson (ind: 65.) 4
Peter Ankersen (ud: 82.) UB

Viborg FF

Lucas Lund Pedersen 3
Frans Dhia Putros 3
Mads Lauritsen 3
Lars Kramer 3
Christian Sørensen 3
Justin Lonwijk (ud: 87.) 4
Jeppe Grønning 3
Jacob Bonde (ud: 87.) 3
Younes Bakiz (ud: 72.) 4
Jay-Rot Grot(ud: 72.) 1
Tobias Bech (ud: 55.) 3
--
Ibrahim Said (ind: 55.) 2
Sebastian Grønning (ind: 72.) UB
Sofus Berger Brix (ind: 72.) UB
Alessana Jatta (ind: 87.)UB
Clint Leemans (ind: 87) UB

Dét glemmer han aldrig! Helt alene gik han ind på Parkens græs og kiggede rundt på de fyldte tribuner, han har kigget på de seneste 20 år. Team Manager Per Wind er snart færdig i FCK mod sin vilje, men fansene elsker ham stadig. Stående klapsalver, sang og stor jubel blev sendt i retning af Wind, der var tydeligt rørt inde på græstæppet. Og det forstår man godt. Tiden stod stille i et rørende øjeblik, mens ordene 'Alle elsker Wind i København' regnede ned over FCK-legenden.

Budskabet kunne ikke være tydligere til ledelsen af FCK. 'Den nedværdigende afsked' og 'Det nye FCK-DNA?' lød to bannere fra de utilfredse FCK-fans, der markede sig oven på fyringerne af Mikael Antonsson og særdeleshed Per Wind. Og mon ikke man har lagt mærke til utilfredsheden længere oppe i Parkens kontorer.

Spillet på banen er lige så usikkert som den nærmeste fremtid for klubben. Forandringens vinde lader til at blæse over FC København. Sportsdirektør Peter 'PC' Christiansen varsler flere ændringer, og det bliver yderst spændende at se, hvad det konkret indebærer. For det kører ikke på skinner for Jess Thorup og klubben iøvrigt.