Han endte kampen på en båre, tydeligvis i smerte. Det så grimt ud.

FC Københavns-anfører Carlos Zeca måtte bæres fra banen efter det, der lignede en alvorlig knæskade hen mod slutningen af Superliga-opgøret mod Viborg i Parken.

Det er uvist, hvad omfanget er skaden er, men både fans på de sociale medier og eksperterne på tv-dækningen på TV3+ frygtede det værste. Eksempelvis kan en korsbåndsskade koste halve til hele år på skadeslisten.

»Det er jeg altså ked af at se. For det er tydeligvis en alvorlig ledbåndsskade,« lød det fra ekspertkommentator Per Frimann på Tv3+.

Foto: Liselotte Sabroe
Vis mere

Carlos Zeca jagtede en bold, da han efter en glidende tackling vred sig i smerte. I samme øjeblik, som han gik i græsset, signalerede han med et panisk vink, at den var helt gal med ham.

Den altid fightende midtbanekriger tog sig efterfølgende skrigende til knæet, og tv-billederne viste da også, at hans fod og ben hang lidt i græsset eller kom lidt ud af position i den glidende tackling, og det må have givet en slags vrid i knæet.

Efter flere minutters behandling, hvor Zeca blev trøstet af sine holdkammerater, blev den 33-årige græker fragtet ud af banen på en båre, mens han så synligt frustreret og lidende ud.

Dermed endte aftenen sort for FC København, som foruden at have mistet sin anfører måtte indkassere et mål fem minutter inde i overtiden, så det skuffende endte 1-1 mod oprykkerne.

Med det ene point tabte FCK terræn i forhold til FC Midtjylland i spidsen af Superligaen og må måske undvære en af holdets bærende spillere i lang tid, hvis Zecas skade viser sig at være lige så slem som frygtet.