Efter et transfervindue, hvor den ene forsvarsprofil efter den anden har forladt klubben, er der nu flere forstærkninger på vej til Brøndby.

Ifølge B.T.s oplysninger er Brøndby tæt på at blive enige med Lyngby om et køb af forsvarsprofilen Kevin Tshiembe.

Købet ventes at blive offentliggjort inden for de næste dage, når de sidste detaljer falder på plads. Prisen skulle være omkring fem millioner kroner plus mulige bonusser.

Den 24-årige forsvarsspiller har i de seneste to sæsoner markeret sig som en dynamisk profil i den bageste kæde for Lyngby og har været på radaren hos flere Superliga-klubber, men det er altså Brøndby, der ventes at løbe med forsvarsspillerens underskrift.

Foto: Mads Claus Rasmussen
Vis mere

Dermed kan Tshiembe forstærke et forsvar hos de danske mestre, hvor anfører Andreas Maxsø er på vej væk, mens også Anthony Jung og Hjörtur Hermannsson mangler i forhold til guldholdet fra sidste sæson. Derudover har klubben solgt Joel Kabongo.

Danske Tshiembe med de afrikanske rødder har spillet 56 kampe i Superligaen for Lyngby. Han debuterede i landets bedste række i 2018. Han forlængede sin kontrakt med de kongeblå i vinter, så den går til sommeren 2023.

Brøndby har tidligere i transfervinduet forstærket sig i forsvaret med det svenske forsvarstalent Rasmus Wikström, mens Anton Skipper og Jens Martin Gammelby er vendt tilbage fra lejeophold.

I de første Superliga-kampe i den nye sæson har Brøndby brugt midtbanespilleren Tobias Børkeeiet i forsvaret. Forude venter vigtige kampe i Europa, først og fremmest Champions League-playoff-kampene mod Red Bull Salzburg, hvor Tshiembe kan komme i spil.