Issam Jebali var knust over, at han måtte forlade banen før tid på grund af et rødt kort, da OB tabte til Viborg fredag aften.

Men nu kan tuneseren trække på smilebåndet igen. Han må nemlig spille alligevel, når OB tager imod FC Nordsjælland på søndag.

Det bekræfter OB mandag eftermiddag, efter klubben har fået medhold i sin appel mod Issam Jebalis andet gule kort, der førte til udvisningen.

»Videomaterialet har vist, at Issam Jebalis fald ikke skyldtes, at han forsøgte at foregive en forseelse. På videomaterialet har dommeren vurderet, at Jebali gled i sin dribling – og at han dermed allerede var i gang med at falde, da kontakten med Viborg-spilleren opstod,« skriver klubben.

Dommer Jakob Sundberg stak Issam Jebali gult kort nummer to for film - men Jebali gled, og nu har disciplinærudvalget annulleret udvisningen, så han kan spille mod FCN.
Dommer Jakob Sundberg stak Issam Jebali gult kort nummer to for film - men Jebali gled, og nu har disciplinærudvalget annulleret udvisningen, så han kan spille mod FCN. Foto: Frank Cilius
Vis mere

»Derfor har dommeren på baggrund af videomaterialet vurderet, at den tildelte advarsel og udvisning ikke var korrekt, hvorfor den annulleres. Dommeren beklager derfor kendelsen, som nu er omstødt.«

Issam Jebali brokkede sig til en advarsel et kvarter før tid, og ti minutter senere mente dommer Jakob Sundberg så, at tuneseren filmede - hvorefter han stak ham det andet gule kort.

»Det var en misforståelse. Jeg håber, de vil kigge på det igen. Det er unfair, at jeg kommer tilbage fra to måneders skadespause og får sådan et rødt kort, så jeg ikke kan spille næste kamp,« sagde angriberen til B.T. efter kampen fredag.

Hans bøn blev hørt.

Kampen mod Viborg var Issam Jebalis første start efter skadespausen. Han kvitterede for træner Andreas Alms tillid med to scoringer, men det var altså ikke nok, da Viborg nettede tre gange.

Søndag kommer FC Nordsjælland til Odense, hvor de to klubber mødes i et vigtigt opgør om at lægge afstand til bunden af ligaen.

Andre læser også