Lilly Becker har reageret med et helt simpelt spørgsmål.

Hvorfor?

Det er rettet mod Bild-klummeskribenten Franz Josef Wagner, der har skrevet en sønderlemmende tekst rettet mod hendes snart forhenværende mand, Boris Becker, efter meddelelsen om parrets forestående skilsmisse.

»Hvorfor? Han er stadig far til min søn og et tysk idol. Vil du ikke nok stoppe?« skriver Lilly Becker på Instagram og tilføjer ordene 'smertefuldt', 'respektér os', 'timeout' og 'tak'.

Franz Josef Wagner lægger da heller ikke bånd på sig i den ultrakorte, men særdeles fyndige klumme med overskriften 'Kære Boris Becker'.

Her lyder det:

'Din skilmisse fra Lilly, din anden hustru, fremkalder - om noget - et medfølende skuldertræk. Alt, alt er gået meget galt for dig i de seneste år.'

'Du fremstår som en mand, der falder ned ad nogle trapper. Trin for trin. Skilsmissen fra din første hustru, utroskab, skattesnyd, personlig konkurs, milliongæld.'

'Det er som om, at guderne har forbandet dig. Det er som om, at guderne har været misundelige på dig. Du var den legendariske 17-årige, der vandt Wimbledon. Du var større end alle guderne. Du var et eventyr. Det gør ondt at fortælle Boris Becker, at eventyret er forbi.'

'Hvad tænker jeg i dag om Boris Becker? Stakkels Boris, stakkels gris.'

Lilly og Boris becker sammen i 2017.
Lilly og Boris becker sammen i 2017. Foto: CHRISTIAN BRUNA
Vis mere

Det var tirsdag at parret kom med beskeden om, at de nu skal skilles.

»Det har ikke været let for hr. og fru Becker at tage denne beslutning efter 13 års forhold og ni års ægteskab. Det vigtigst for begge er nu. at deres fælles søn, Amadeus, trives,« lød det fra parrets advokat, Christian-Oliver Moser.

Boris Becker mødte i 2005 den hollandske fotomodel Sharlely 'Lilly' Kerssenberg, og de har været gift i ni år. Sammen har de altså otteårige Amadeus.

Også Boris Becker reageret på klummen.

»Vær venlig ikke at give Wagner mere øl/vin/snaps... eller også burde han kigge sig i spejlet og se, at han ikke kan genkende sig selv mere. Bild, har I ikke bedre folk ansat end denne berusede mand,« skriver han på Twitter.

Den tidligere tennisstjerne har også retweetet en bunke støtteerklærinerg fra folk, der kommer med lignende holdninger om klummeskribenten.

Boris Becker skriver også:

»Jeg er overvældet og meget berørt over alle de positive/kærlige/følsomme beskeder til mig. Jeg har virkeligt stadig nogle venner tilbage. Mange tak.«

Skilsmissen kommer oven på et turbulent år for Boris Becker, der i juni 2017 blev erklæret personligt konkurs ved retten i London. Siden fulgte historier om, at han har formøblet en formue på en milliard kroner.

Lilly Becker har tidligere på året fortalt, hvordan hele konkurssagen havde påvirket parret så meget, at de havde måttet gå i terapi.

»Det påvirkede vores liv i voldsom grad, og man finder ud af, hvem de rigtige venner er. Jeg skammede mig sådan over det hele og tænkte: ’Hvordan kan det her ske?’ Jeg følte, at vores familie blev angrebet,« fortalte Lilly Becker.