For Boris Becker var skilsmissen uundgåelig.

»Til sidst var vi ligeglade med hinanden,« siger den tidligere tennisstjerne.

Det var tidligere på året, at han og hustruen gennem ni år, Lilly Becker, fortalte, at de skulle skilles. Nu sætter Boris Becker ord på bruddet i et interview med magasinet Bunte.

»Vores syn på livet og vores prioriteter passede på en eller anden måde ikke mere sammen,« siger Boris Becker:

Boris og Lilly Becker i 2011.
Boris og Lilly Becker i 2011. Foto: ROLF VENNENBERND
Vis mere

»Det værste ved forholdet til Lilly var, at ikke længere forstod eller stolede på hinanden. Vi var ikke længere hinandens første fortrolige.«

Boris Becker har i det seneste halvandet års tid været ramt af massive økonomiske problemer, og især tyske medier har været fyldt med historier om, hvordan han har soldet sin store formue væk.

Men den i dag 51-årige tysker slår fast i interviewet med Bunte, at skilsmissen ikke bunder i uoverensstemmelser i den retning.

Det handler i høj grad om to mennesker, der var vokset fra hinanden.

Boris og Lilly Becker i 2015.
Boris og Lilly Becker i 2015. Foto: FELIX HOERHAGER
Vis mere

»Vi kommer fra to meget forskellige verdener. I begyndelsen var det pirrende, men på et tidspunkt forstod vi ikke hinanden mere, og så er det umuligt at leve sammen,« siger Boris Becker:

»Hun gik til venstre, jeg gik til højre. Vi havde ikke længere de samme interesserer eller værdier - eller den samme fornemmelse for ægte og falske venner eller omgangen med familien. Så begynder man at diskutere og skændes.«

Lilly Becker har tidligere fortalt at en skilsmisse var 'den eneste løsning'. Hun ville dog ikke nævne en præcis årsag til bruddet.

»Der findes ikke bare én grund til, at vi skal skilles. Vi har altid været meget lidenskabelige: I forhold til livet, til kærligheden, til sex og i skænderierne,« sagde Lilly Becker tidligere på året.

Boris og Lilly Becker mødte hinanden for 13 år siden, og de har sammen den 8-årige søn, Amadeus.