Lyt til artiklen

Vil du lytte til artiklen?

Køb et Digital Plus-abonnement og lyt med det samme.

Vil du lytte til artiklen?

Køb et Digital Plus-abonnement og lyt med det samme.

»Jeg har bare været forvirret, frustreret og sur.«

Sådan sagde basketballstjernen LeBron James natten til lørdag dansk tid, efter han havde været tilbage på banen for Los Angeles Lakers.

Den 36-årige superstjerne har nemlig været i selvisolation i nogle dage, fordi han modtog et positivt covid-19-svar tidligere på ugen.

Men svaret var falsk positivt, og det er det, som gør den amerikanske basketballspiller frustreret. Det skriver New York Times.

Lakers tabte til Clippers natten til lørdag dansk tid.
Lakers tabte til Clippers natten til lørdag dansk tid. Foto: Jayne Kamin-Oncea
Vis mere

LeBron James har nemlig været symptomfri, siden han fik den kedelige besked for efterhånden en uges tid siden.

»I dag var første gang siden i søndags (i forrige uge, red.), hvor jeg kunne røre en basketball. Det har været frustrerende ikke at kunne komme ind i en god rytme.«

»Min familie har også været i isolation. Vi har fulgt alle ligaens protokoller, så det er bare ærgerligt at ryge i isolation grundet et falsk positivt svar.«

Los Angeles Lakers-stjernen håber, at det er sidste gang, han oplever et falsk positivt svar, og han tror på, at den seneste oplevelse kan føre noget godt med sig.

Det gjorde det dog ikke i første omgang. LeBron James og de andre Los Angeles Lakers-stjerner tabte nemlig nattens lokalopgør mod Los Angeles Clippers med 119-115.

Andre læser også