Lige knap halvandet år efter hun blev ramt af sit livs største sorg, har Ellidy Pullin nu delt en lykkelig nyhed.

Hun er blevet mor til datteren Minnie Alex Pullin, fortæller hun i et opslag på Instagram.

Den lille pige har hun fået med sin afdøde mand, snowboarderen Alex Pullin, der i juli 2020 døde i en tragisk drukneulykke i Queensland i Australien, blot 32 år gammel.

Han blev fundet bevidstløs på en strand, hvor han modtog behandling af ambulancereddere i 45 minutter, men hans liv stod ikke til at redde.

Ifølge flere medier fik han et såkaldt 'shallow water blackout', hvilket betyder, at man under dykning besvimer på lavt vand, for eksempel på grund af hyperventilation.

Tidligere på året kunne Ellidy Pullin så dele med sine mange følgere, at hun var gravid med OL-deltagerens barn. Noget, der skete som følge af det, hun tidligere har kaldt 'et mirakel'.

Parret var lige inden Alex Pullins død påbegyndt i fertilitetsbehandling, og da han på tragisk vis mistede livet, lykkedes det for lægerne at sikre noget sæd blot få timer efter, har Ellidy Pullin tidligere på året forklaret til Vogue Australia.

Og torsdag kom så den store nyhed.

'Hej, jeg har fået en baby. Og vi har alle haft en smule travlt og været en smule trætte,' skrev hun på Instagram, ligesom hun også delte et klip af parrets hund, der også skulle møde den lille ny.

Selvom det er en lykkelig tid, har Ellidy Pullin dog heller ikke lagt skjul på, at graviditeten også har været forbundet med stor sorg.

For det har været hårdt for hende at se andre fædre med deres små børn, vel vidende at Alex Pullin aldrig ville komme til at møde sin datter.

»Jeg skal have en baby, det bliver det smukkeste i verden og også ambivalent, for jeg tror, det nærmest bliver et større traume af og til. Det er virkelig hårdt at leve med, at han går glip af det her. Han fortjener det, han ønskede det, og han var blevet den bedste far,« sagde Ellidy Pullin tidligere på måneden i podcasten 'Darling, Shine!'.

Andre læser også