Et hav af kendisser har gjort det.

At stå midt på banen og skulle sætte det hele i gang med det første kast. En på papiret nem opgave. At skulle kaste bolden i handsken på en mand, der sidder klar lidt over 18 meter væk. Men det kan være nemmere sagt end gjort – i hvert fald for Conor McGregor.

For da den altid velklædte UFC-stjerne skulle kaste baseballopgøret mellem Chicago Cubs og Minnesota Twins i gang på Wrigley Field i Chicago, gik det ... mindre godt.

Ja, og det er endda mildt beskrevet. Se bare her:

Den 33-årige irske verdensstjerne så dog ud til at tage det horrible kast med et stort smil og var heller ikke bleg for at indrømme, hvor dårligt det egentlig var, da han efterfølgende blev spurgt til det.

»Det var det mest forfærdelige første kast, der nogensinde er set,« svarede McGregor.

Nu skal man selvfølgelig også huske, at det er Conor McGregor, vi taler om.

Derfor er der nok en vis sandsynlighed for, at ireren mest af alt prøvede at give de fremmødte fans lidt ekstra underholdning. Det kan man i hvert fald håbe.

Det er dog ikke første gang, at McGregor viser prøver på sine kasteevner. For et par år siden skulle han forsøge at kaste med en amerikansk fodbold, det gik heller ikke ligefrem perfekt.

Det er ikke længe siden, at UFC-kæmperen trak overskrifter efter en lettere bizar situation på den røde løber under MTV Video Music Awards i New York.

Her gik superstjernen amok og kastede en drink efter den amerikanske musiker Machine Gun Kelly og hans kæreste, Megan Fox. Den historie kan du læse mere om herunder.