'Jeg har valgt at sagsøge Conor McGregor, fordi han er meget, meget, meget voldelig og farlig.'

Sådan siger den italienske dj Francesco Facchinetti, der anklager MMA-stjernen Conor McGregor for at have angrebet ham ud af det blå.

Facchinetti har lagt flere stories ud på Instagram, som han deler med sin million følgere, hvor han fortæller om episoden, der fandt sted i Rom ved Hotel St. Regis.

'Klokken 2.30 i morges blev jeg angrebet af Conor McGregor. Ja, dén Conor McGregor, som fyrede et slag af i retning af min mund, der knuste min over- og underlæbe. Han brækkede min næse, og der var blod,' siger Francesco Facchinetti.

Den italienske dj Francesco Fracchinetti anklager Conor McGregor for at have slået ham.
Den italienske dj Francesco Fracchinetti anklager Conor McGregor for at have slået ham. Foto: Instagram/frafacchinetti
Vis mere

I videoerne viser han også sine skader frem, og det er tydeligt, at han har fået slag på begge læber fra det angivelige slag, der fandt sted natten mellem lørdag og søndag.

Facchinetti siger også, at slaget kom helt ud af det blå.

Ifølge dj'en skete det sådan, at de to havde hygget sig ved en fest sammen. Faktisk så meget, at Conor McGregor inviterede Facchinetti og vedkommendes kone med til en anden fest.

I stedet endte han så med et slag i hovedet foran ti vidner, siger han, men melder, at han er okay.

'Jeg blev ramt af et slag for ingenting. Det kunne have ramt alle: mine venner, min kone.'

Conor McGregor er i disse dage i Rom for at fejre sit yngste barns barnedåb... og for at hente en luksuriøs superyacht, som han og familien har erhvervet sig.

For et par dage siden kunne man se ham hænge ud med AS Roma-træneren, José Mourinho, som han udvekslede gaver med.

MMA-fighteren fik selvfølgelig en fodboldtrøje, mens den portugisiske stjernetræner fik en whisky af den 33-årige McGregor, som har sit eget brand.

B.T. har prøvet at kontakte Paradigm Sports, der repræsenterer Conor McGregor. I skrivende stund har det ikke været muligt at få en kommentar.

Det er langtfra første gang, at 'The Notorious', som han bliver kaldt, er kommet i mediernes søgelys på grund af en voldsepisode uden for ringen.

For godt en måned siden gik han amok på den røde løber ved MTV Video Awards-showet i New York.