De har i realiteten tabt kampen. Det mener de fleste i hvert fald.

Men Jennifer Lopez og hendes mand, den tidligere baseballstjerne Alex Rodriguez, giver ikke op i en noget bizar kamp om at overtage baseball-holdet New York Mets.

»Det er ikke slut, før det er slut,« siger Jennifer Lopez kryptisk til New York Post og smider et af sine esser i den dyre duel om at overtage det store sportsfranchise.

»Vi er newyorkere, og vi kommer ikke til at give op. Vi mener, at vi har det bedste bud for sporten, holdet og byen.«

Foto: ANGELA WEISS
Vis mere

Men de kunne altså nok godt begynde at give en anelse op, lyder det fra det amerikanske. For det er milliardæren Steve Cohen, som ligger i afsluttende forhandlinger om at overtage baseball-holdet Mets. Han har budt næsten 15 milliarder kroner for at overtage holdet fra Wilpon-familien, og lige nu peger alt i retning af et endeligt salg.

Og det ærgrer Jennifer Lopez og Alex Rodriguez. For de fortæller selv til New York Post, at deres eget pengebud for at overtage New York Mets mindst var 15 milliarder kroner, som konkurrenten Steve Cohen har fået accepteret.

Samtidig lovede superstjerneparret, at Mets ville vinde World Series (som mesterskabet hedder) inden for 10 år, ellers ville de donere 260 millioner kroner til velgørenhed.

Holdet skulle også opgraderes og skubbe lønningerne i vejret, men det var stadig ikke nok. Derfor afventer parret, at Steve Cohens bud i sidste time kan blive afvist. For selvom forhandlingerne er inde i den afgørende fase, skal investeringsmilliardæren stadig godkendes af 23 af de 30 holdejere i MLB. Og det kan altså stadig blive svært.

Foto: SHANNON STAPLETON
Vis mere

For Steve Cohen har både en enorm bøde på 33 milliarder kroner i forbindelse med investeringer samt retssager for kønsdiskrimination hængende over hovedet. Ting, som de store amerikanske sportsligaer ikke er så vilde med at blive sat i forbindelse med.

Men selvom den lille åbning ligger der, er der altså også ridser i Jennifer Lopez' og Alex Rodriguez' bud. Nu lyder det, at Jennifer Lopez skal være chefen for projektet, men i samtlige dokumenter stod Alex Rodriguez noteret som frontmand. Og her ligger også et problem.

For Alex Rodriguez er blandt andet kendt for at have taget steroider, da han selv spillede baseball, og da ligaen, MLB, valgte at tildele ham en karantæne for det, forsøgte han at modsætte sig denne med retssager. Det husker man stadig.

Og derfor må Jennifer Lopez og Alex Rodriguez nok sande, at de ikke kommer til at eje et af New Yorks største sportsbrands i denne omgang.