Gerningsmænd har stjålet parfumer og kosmetik for flere millioner kroner hos virksomheden Beautycos Aps i det sydøstlige Odense.

Indbrudet, der skete den 30. august mellem midnat og kl. 03:00, er endnu ikke opklaret. Derfor spørger Fyns Politi nu borgerne om hjælp.

Virksomheden har til huse på Niels Bohrs Allé 181, og politiet ved, at gerningsmændene ankom til stedet i en lys varebil – muligvis i stil med en Fiat Ducato eller en Renault Master. Der kan dog sagtens være tale om et andet bilmærke.

Sådan lyder det i en pressemeddelelse fra Fyns Politi.

Indbrudstyvene ankom til stedet via Ørbækvej, der ligger syd for gerningsstedet, og de anvendte nabovirksomheden Huscompagniets parkeringsplads under indbruddet.

Efter indbruddet fandt politiet en grøn sæk af kraftig plastik på gerningsstedet. Plastisksækken er af den slags, der ofte bliver anvendt til haveaffald.

Fyns Politi hører gerne fra borgere, der har et bud på, hvor den kan være købt. Politiet ved allerede, at sækken kan købes hos Harald Nyborg samt Jem&Fix, men vil gerne høre, om den også kan købes andre steder.

Fyns Politi fandt efter indbrudet denne grønne sæk i kraftigt plastik på gerningsstedet. Har man et bud på, hvor den er købt, bedes man kontakte Fyns Politi.
Fyns Politi fandt efter indbrudet denne grønne sæk i kraftigt plastik på gerningsstedet. Har man et bud på, hvor den er købt, bedes man kontakte Fyns Politi.
Vis mere

Ligeledes vil Fyns Politi gerne høre fra borgere, der kan have set en hvid varebil omkring gerningstidspunktet køre til eller fra Beautycos Aps på Niels Bohrs Allé – eller i det hele taget køre rundt i området.

Da det er tale om et indbrud, hvor der er stjålet meget store mængder let omsættelige varer – parfumer og kosmetik – så vil politiet også gerne have tip og oplysninger, hvis nogle har bemærket personer, der pludselig er kommet i besiddelse af den slags. Måske har man købt eller fået tilbudt den type varer alt for billigt de sidste to uger, lyder det fra Fyns Politi.

Har du oplysninger i sagen, kan du kontakte Fyns Politi på telefon 114.