Hendes faster var prinsesse Diana, hendes far er britisk jarl, og hun har lige giftet sig med en 32 år ældre mangemillionær.

Mens verden længe har været fascineret af prins Nikolais evner på catwalken og den dansk-græske prinsesse Maria-Olympias fremvisning af sit overklasseliv på Instagram, så holder britiske lady Kitty Spencer sig bestemt ikke tilbage.

Med 775.000 følgere er den blonde 30-årige adelige brite den mest fulgte af de tre royale modeller (prins Nikolai har ikke en åben Instagram-profil, red.), og store dele af verden er efterhånden ved at falde i svime over hende.

Kitty Spencer slog for alvor igennem ved prins Harrys bryllup, hvor hun på nærmest et døgn gik fra 17.000 til en halv million følgere på Instagram.

Prinsesse Maria-Olympia er dronning Anne-Maries barnebarn. 
Prinsesse Maria-Olympia er dronning Anne-Maries barnebarn.  Foto: ANNE-CHRISTINE POUJOULAT
Vis mere

Siden har hun flere gange været model for det italienske luksusmærke Dolce Gabbana, men hendes popularitet og hendes status eskalerede yderligere, da hun i juli giftede sig med den 62-årige Michael Lewis, der er overhoved for milliardvirksomheden Foschini Group.

Parret bor i et hus til omkring 173 millioner kroner i London, og deres samlede formue er vurderet til over 1,7 milliarder kroner ifølge britiske Express.

Instagram viser Kitty Spencer gerne, hvordan den kendte italienske designer Steffano Gabbana fra Dolce & Gabbana hjalp hende med at tilpasse den dyre brudekjole, som han specialdesignede til hende.

Ligesom hos Maria-Olympia, hvis Instagram er en blanding af private billeder fra overklasselivet i New York blandet med modelbilleder for luksusbrands, er Kitty Spencers Instagram også et sammensurium af private glimt ind i den britiske overklasse og modelarbejde.

Grevinde Alexandra har flere gange fortalt, at hun er stolt af sin ældste søn, der  blandt andet er model.
Grevinde Alexandra har flere gange fortalt, at hun er stolt af sin ældste søn, der  blandt andet er model. Foto: Mads Claus Rasmussen
Vis mere

Ifølge Lene Bull Christensen, der er kønsforsker med speciale i kendiskulturen ved RUC, er det ikke overraskende, at den unge generation af kongelige er eftertragtede som modeller.

Det er dog ikke alle de kongelige, der kan tillade sig den slags.

»Man skal huske på, at det kun er de perifere kongelige, der kan have lov til at gøre det. De primære kongelige, der for alvor indgår i arverække og den slags, de bliver nødt til at holde deres personlige brand på et andet niveau,« siger hun og tilføjer:

»Men selv om man ikke er primær kongelig, så er man stadigvæk inkluderet i det brand, det er at være kongelig. Man har en vis fordel i denne her verden, som i højere og højere grad handler om personlig branding, og det, at de er en del af nogle kongefamilier, betyder, at de allerede er kendte på et vist niveau,« siger hun.

Selvom hverken Maria-Olympia, Kitty Spencer eller prins Nikolai er så højt oppe i tronfølgen, at de har udsigt til at overtage nogle magtfulde, kongelige roller, er de dog alligevel så tæt på, at de kommer med til de kongelige fester.

Prins Nikolai er som barnebarn af dronning Margrethe fast på gæstelisten ved de fleste fester i det danske kongehus, mens lady Kitty Spencer sammen med sine to søstre deltog i begge fætres, prins William og prins Harrys, bryllupper.

Prinsesse Maria-Olympia har sammen med sine forældre, ekskronprins Pavlos og ekskronprinsesse Marie-Chantal, boet både i London og i New York.

Den græske kongefamilie har tætte forbindelser til det britiske kongehus, ligesom den 25-årige prinsesse også har været til flere fester i det danske kongehus, blandt andet kronprins Frederiks 50-års fødselsdag.

Derfor kan det også undre, at hun uden tøven giver indsigt i sit luksusliv. Et liv, der konstant viser dyre smykker, ure, tøj samt luksusskiferier i Schweiz, dyre adresser i New York og adskillige bekendtskaber blandt verdens økonomiske elite.

Faktisk virker hendes liv så ekstravagant, at det nærmest ligner en del af tv-serien 'Gossip Girl', der netop var baseret på den ekstreme rigdom blandt Manhattans elite.

Og sammenligningen er ikke helt ved siden af, mener Lene Bull Christensen, der godt kender til 'Gossip Girl'.

»Det at være del af europæiske kongehuse, har stadigvæk en vis social kapital i den amerikanske overklasse. Det, at hun er del af den kongelige familie, må være en del af hendes offentlige brand både som model og 'socialite',« siger hun.

Andre læser også