Den norske prinsesse Märtha Louises forlovede har i den grad formået at vække opsigt.

Men denne gang er det ikke de kontroversielle påstande om sundhed fra shamanen Durek Verrett, men derimod hans nye karrierevej, der løber med opmærksomheden.

I et opslag på Instagram annoncerer Durek Verrett nemlig, at han har startet et boyband.

'Jeg er super glad for at lave denne her sjove sang med mine homies, aka The Jacketeers,' skriver shamanen i opslaget, hvor han deler trioens nye afterski-sang 'Afterski i Queill'.

'Ja, det er mig, der synger omkvædet på norsk,' slutter han opslaget.

Prinsesse Märtha Louise har afgivet sine royale protektioner og har ikke megen opbakning til sin titel på grund af sin forlovelse med Durek Verrett. Ikke mindst har den norske kronprins Haakon vedkendt sig, at selvom han godt kan lide sin søster, prinsesse Märtha Louises, forlovede, så har den selvproklamerede shaman Durek Verrett skabt problemer for kongefamilien – ikke mindst ved at påstå, at han blev helbredt for corona af den type spirituelle medaljoner, han selv sælger for 1.600 kroner.
Prinsesse Märtha Louise har afgivet sine royale protektioner og har ikke megen opbakning til sin titel på grund af sin forlovelse med Durek Verrett. Ikke mindst har den norske kronprins Haakon vedkendt sig, at selvom han godt kan lide sin søster, prinsesse Märtha Louises, forlovede, så har den selvproklamerede shaman Durek Verrett skabt problemer for kongefamilien – ikke mindst ved at påstå, at han blev helbredt for corona af den type spirituelle medaljoner, han selv sælger for 1.600 kroner. Foto: LISE ASERUD
Vis mere

Durek Veretts del af sangen byder blandt andet på en skjult stikpille til den presse, han og prinsesse Märtha Louise flere gange har kritiseret – mere specifikt norske Se og Hør, som Durek Verrett tidligere har meldt til pressenævnet.

»Dancing like I just don't care, take a pic for Se og Hør,« synger shamanen nemlig med budskabet om at danse uden bekymringer for eksempelvis pressen.

Bandmedlemmerne tæller udover Durek Verrett også de to norske skuespillere Bjørn Alexander og Berteig Andersen.

Den første promovering af sangen måtte Durek Verrett dog trække tilbage, da han imod aftalen med det norske kongehus brugte et billede af kong Harald, hvor det så ud, som om kongen ringede og skrev til shamanen, at han elskede den nye sang.

Men denne her gang sker promoveringen og offentliggørelsen af det nye boyband The Jacketeers altså helt efter bogen.

Også prinsesse Märtha Louise har delt den nye sang, som ifølge hende 'minder os om at have det sjovt, danse og synge'.

The Jacketeers har tilmed også fået en manager, der dog fortæller, at man afventer modtagelsen af denne første sang, før man vil lave mere.

»Det vil vise sig, om Norge er klar til det. I så fald er der mere, hvor det kommer fra,« lød det for nylig fra manageren Simon Eriksen Valvik i det norske TV 2-program 'God kveld Norge'.

Durek Veretts nye boyband hedder The Jacketeers, og de har netop udgivet deres første sang med titlen 'Afterski I Queill'. Foto: PR
Durek Veretts nye boyband hedder The Jacketeers, og de har netop udgivet deres første sang med titlen 'Afterski I Queill'. Foto: PR
Vis mere

Selvom musikbranchen virker som noget af et spring fra den sædvanlige beskæftigelse som åndelig shaman, så er det ikke helt nyt for Durek Verrett.

På Spotify kan man ikke mindst se, at han for knap et årti siden udgav en form for meditativt album med titlen 'Kenjibe', ligesom han de senere år har optrådt på flere lignende produktioner.

Sidste år udgav han technonummeret 'My House', som siden er blevet udgivet i en lang række versioner.