Festen på Roskilde Festivals campingområde udviklede sig natten til lørdag til et mareridt for en 22-årig dansk kvinde.

I de tidlige morgentimer blev hun overfaldet af to maskerede mænd, som væltede hende ind i en busk og flåede tøjet af hende - men den ene gerningsmand kom til at fortryde sit forehavende bitterligt, da hun bed ham i penis.

Ifølge Midt- og Vestsjællands Politi er det kvinden selv, der har henvendt sig til ordensmagten for at anmelde voldtægtsforsøget, der på politisprog kaldes 'ulovlig tvang' indtil videre, idet gerningsmændene heldigvis ikke lykkedes med deres forehavende.

Men politiet har ikke meget at gå efter i jagten på de to mænd.

»Hun henvendte sig selv til os, men ønskede ikke at blive lægeundersøgt og ville i det hele taget ikke gøre mere ved det,« siger kommunikationsansvarlig hos Midt- og Vestsjællands Politi Carsten Andersen til B.T.

Offeret er en 22-årig kvinde fra Vanløse. Klokken 4.15 lørdag morgen blev hun overfaldet af to maskerede mænd, der begge var mellem 20 og 30 år, skriver politiet i en pressemeddelelse.

'Den ene skubbede hende omkuld i en busk, og den anden rev hendes T-shirt i stykker. Den ene mand stak sin penis i munden på kvinden, hvilket resulterede i, at kvinden bed gerningsmanden. Hun kom dernæst fri ved at sparke på gerningsmændene og stikke af fra stedet', står der i pressemeddelelsen.

Politiet har ikke noget nærmere signalement af gerningsmændene, ligesom man ikke kan fortælle nærmere om omstændighederne omkring voldtægtsforsøget.

»Vi ved ikke, hvilken maskering de to mænd var iført, eller hvilken etnicitet de har,« siger Carsten Andersen, direkte adspurgt af B.T.

»Men hun har i hvert fald handlet resolut,« siger han med henvisning til kvindens kontante afstraffelse af den ene gerningsmand.