En person har onsdag mistet livet ved en brand i et bosted på Møn.

Det bekræfter Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi over for B.T.

Identiteten på den afdøde er endnu ikke fastlagt, men politiet har en mistanke om, at det drejer sig om en ansat på institutionen.

»Vi har en formodning om, hvem den pågældende er, men vi kan ikke sige noget med sikkerhed,« siger vicepolitiinspektør Søren Ravn-Nielsen, der heller ikke vil oplyse, hvorvidt det drejer sig om en mand eller en kvinde.

En person mistede onsdag morgen livet i en voldsom brand på et bosted.
En person mistede onsdag morgen livet i en voldsom brand på et bosted.
Vis mere

Det var kl. 5.03 i morges, at alarmopkaldet om branden i bostedet Kernen i Hårbølle kom. Og det var i forbindelse med slukningsarbejdet, at brandvæsenet fandt den døde person.

Siden har politiet fået vished om, at alle unge fra bostedet er i god behold.

Til gengæld er der endnu intet svar på, hvordan den voldsomme brand, der kunne ses mange kilometer væk i de tidlige morgentimer, kan være opstået.

»Vi er fortsat i gang med de tekniske undersøgelser og med at få identificeret liget af den person, der er blevet fundet,« siger Søren Ravn-Nielsen fra Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi:

»Vi skal have undersøgt tingene, inden vi begynder at blive konkrete.«

Ved middagstid er brandvæsenet stadig i gang med efterslukningen på bostedet Kernen, der er et opholdssted for børn og unge fra 10 til 18 år.

Bygningen er blevet alvorligt beskadiget i forbindelse med branden.