Bereket Mengstu Weldu, der for knap tre uger siden blev dømt skyldig i drabet på sin 28-årige kæreste Yohana Kiflay, skal ikke kunne nøjes med udvisning og 12 års fængsel.

Det mener Statsadvokaten i Viborg, der netop har anket dommen mod den 39-årige mand, som kvinden havde to børn sammen med, til Landsretten.

Det oplyser presseafdelingen hos Statsadvokaten i Viborg til B.T.

Foruden knivdrabet på kvinden, blev han også kendt skyldig i at have stukket en kniv igennem armen på deres fælles datter på fire år.

Hun overværede sammen med sin seksårige storebror blodbadet, som fandt sted 16. december sidste år i kvindens lejlighed på Byvangs Allé i Viby ved Aarhus.

Netop derfor gik specialanklager Jesper Rubow efter at få Bereket Mengstu Weldu dømt for manddrab med en fængselsdom på mindst 15 års fængsel.

Ifølge Jesper Rubow var det nemlig en betydeligt skærpende omstændighed, at børnene overværede drabet på deres mor.

»Den her sag er noget forbandet svineri,« lød det blandt andet fra ham i retten, kort før der 24. maj faldt dom i sagen.

Det var domsmandsretten enige i, men de valgte alligevel ikke at straffe Bereket Mengstu Weldu med mere end de 12 år, som der som udgangspunkt straffes med i sager om drab.

Det er nu op til Landsretten at beslutte, om straffen skal hæves.

Sagen er endnu ikke berammet.