Da politiet i april trængte ind i Korsørmandens hus i Korsør og befriede den bortførte 13-årige pige, gjorde betjentene også en lang række fund. 

Det fremgår af en liste med 147 genstande, som er beslaglagt i sagen. Listen indeholder flere opsigtsvækkende genstande. Herunder to håndskrevne noveller. 

Den første har titlen 'Jeg havde set frem til denne dag', mens den anden hedder 'Det havde været en dag udover det sædvanlige', lyder det i sagens anklageskriftet, som er blevet udleveret til pressen mandag. 

Det er uvist, hvad novellerne handler om, eller hvad de to titler refererer til, men politiet mener, at de skal indgå i sagen.

Den 32-åriges forsvarer, Karina Skou, har tidligere understreget, at hendes klient i det store hele nægter sig skyldig i tiltalen. En tiltale, der blandt andet omfatter drabet på Emilie Meng, kidnapningen af en 13-årig og overfaldet på en 15-årig efterskoleelev.

Kuffert med genstande
Udover novellerne er der også beslaglagt en lang række genstande, som kan bruges til overfald, seksuelle overgreb og frihedsberøvelse.

Politiet har blandt andet beslaglagt en lille sort kuffert med blandt andet strips, reb og pakketape.

En genstand er på listen specifikt beskrevet som en rem til 'mulig fiksering af hænder og fødder'.

Den lange liste af beslaglagte effekter indeholder også babyudstyr. 

De 147 genstande er beslaglagt, og politiet ønsker dem nu konfiskeret. Det er retten, der træffer beslutning om, hvorvidt det skal ske.

Udover de mange fysiske genstande har politiet også fundet store mængder materiale med overgreb mod børn.

Heriblandt næsten 200 billeder og 40 videoer i den groveste af de tre kategorier, som politiet normalt inddeler overgrebsmateriale i. Den 32-årige benægter at have besiddet materialet.

Skal forbydes kontakt med børn
Anklageren går udover straf til Korsørmanden også efter, at han bliver forment adgang til børn. 

I anklageskriftet lyder det, at man nedlægger påstand om, at den 32-årige fremover ikke uden politiets tilladelse må have personer under 18 år i sin bolig, ligesom han heller ikke må opholde sig på adresser med børn. 

Står det til anklagemyndigheden, skal Korsørmanden heller ikke have lov til at få besøg af børn uden ledsager, ligesom det også er beskrevet, at han ikke må kontakte børn, der ikke kender ham i forvejen, over nettet. 

Disse påstande skal retten tage stilling til, såfremt Korsørmanden findes skyldig i tiltalen. Retssagen starter i midten af maj.

Lyt til kriminalredaktionens podcast 'På Fersk Gerning' her, eller hvor du plejer at høre podcast.