To unge mænd på 17 og 19 år er blevet anholdt af Nordjyllands Politi – og har onsdag været i grundlovsforhør ved Retten i Aalborg.

Det oplyser Nordjyllands Politi på Twitter.

De unge mænd er blevet anholdt i den voldssag, som B.T. senest beskrev tirsdag, hvor en tredje mand blev slået og efterfølgende fik knust en flaske i hovedet.

'De to mistænkte mænd er identificeret og anholdt. Det skete på baggrund af mange borgerhenvendelser', oplyser politikredsen på Twitter.

Mændene er blevet varetægtsfængslet i fire uger.

Nordjyllands Politi var ude at efterlyse mændene mandag for det, politiet selv kaldte en alvorlig og grov voldssag:

»Episoden blandt mændene starter i Jomfru Ane Gade ud for natklubben Fame i nummer 27. Her henvender offeret i sagen sig til gerningsmand B. De taler kortvarigt sammen, hvorefter gerningsmand A og en anden person ankommer,« forklarede politikommissær ved Nordjyllands Politi Michael Karstenskov og fortsatte:

»Af ukendt årsag tildeler gerningsmand B så offeret et knytnæveslag i ansigtet. Offeret går fra stedet i retning mod Ved Stranden. Her bliver han indhentet af gerningsmand A, som knuser en større spiritusflaske i hovedet på offeret.«

Over for B.T. forklarede Karstenskov, at politiet havde modtaget mellem 15 og 20 henvendelser i sagen. Det er altså på baggrund af disse, at politiet nu har foretaget anholdelser.

De unge mænd er fra lokalområdet. Begge er blevet sigtet for grov vold, hvilket ligger til grund for varetægtsfængslingen de næste fire uger.

Overfaldet skete 20. november i Jomfru Ane Gade i det centrale Aalborg.