Dundrende bas og danselystne unge fylder Skagens gader i disse dage. Og desværre er fest i gaderne ikke altid uden voldssager.

Natten til torsdag blev en 34-årig mand fra Aalborg overfaldet i Skagen. Det skete omkring klokken 02 ved Havnepladsen.

Turisten fra Aalborg var på vej hjem, efter bodegaer og barer havde slukket musikken og sagt tak for i aften.

Den 34-årige og hans ven kom gående og passerede en gruppe på omkring fem personer, som ifølge offeret overfaldt ham helt ud af det blå.

Han beskriver, at han blev trukket ned i jorden, hvorefter han blev slået og sparket. Offeret pådrog sig en del knubs, men fik ikke nogen alvorlige skader. Det fortæller Nordjyllands Politi.

Både kammeraten og én udefrakommende forsøgte at stoppe overfaldet ved Havnepladsen, dog uden held.

Politiet beskriver signalementet af to af de fem overfaldsmænd:

Den ene er en mand med dansk udseende. Vurderes til at være mellem 35 og 40 år, og har en markeret bygning. Manden har gråt hår og var velklædt i sommertøj.

Den anden mand er dansk af udseende, cirka 30 år gammel og 180 centimeter høj. Han har kort, lyst hår, tynd af bygning og iført en rød T-shirt – og også velklædt i sommertøj.

Offeret kan ikke beskrive de tre øvrige personer nærmere.

John Henriksen, vicepolitiinspektør og lederen af politiet i Frederikshavn, fortæller til B.T., at politiet lige nu er så massivt til stede i Skagen, som han ikke mindes, at de tidligere har været.

»Vi er midt i en højsæson, og der er rigtig mange mennesker og gang i den. Men rent politimæssigt er der ikke sket mere, end hvad vi havde regnet med ud fra erfaringer fra tidligere år,« fortæller John Henriksen.

Ifølge vicepolitiinspektøren har de været forskånet for de meget alvorlige politimæssige hændelser.

»Der er voldssagen nu, og så har der været en anden voldssag tidligere på ugen. Men det er lidt uundgåeligt, når der er så mange mennesker samlet,« siger han og fastslår:

»Når dét så er sagt, er én voldssag en voldssag for meget.«

Har man henvendelser i sagen, kan Nordjyllands Politi kontaktes på telefon 1-1-4.