Det er ikke meget, der er sluppet ud om Michael Schumacher siden skiulykken i 2013.

Men et brev fra Schumachers hustru, Corinna Schumacher, åbner døren en lille smule.

'Jeg vil gerne takke dig fra bunden af mit hjerte for din besked og din flotte gave, der vil hjælpe os gennem denne svære tid. Det er dejligt at modtage så mange gode hilsener og velmenende ord. De er en stor hjælp for vores familie,' skriver Corinna Schumacher blandt andet i brevet.

Hvornår brevet præcist er skrevet, er uvist. Men det er sendt til den tyske musiker Sascha Herchenvach, der havde sendt familien en sang dedikeret til Michael Schumacher med titlen 'Born To Fight'.

Michael og Corinna Schumacher på skiferie i 2003.
Michael og Corinna Schumacher på skiferie i 2003. Foto: POOL
Vis mere

I brevet skriver Corinna også;

'Vi ved alle, at Michael er en fighter. Og han nægter at give op.'

Det er i et interview med det tyske magasin Bunte, at Sascha Herchenbach fortalte om brevet. Det kom som en stor overraskelse for ham, at der kom svar fra den syvdobbelte Formel 1-mester.

Som tidligere nævnt er der rent faktisk aldrig sluppet konkrete oplysninger om Michael Schumachers tilstand ud. Faktisk har Corinna Schumacher aldrig tidligere sat ord på, hvordan hendes mand har det efter skiulykken for snart fem år siden.

Foto: PATRIK STOLLARZ
Vis mere

Her styrtede han i de franske alper og slog hovedet mod nogle sten. I den første tid lå han i koma på et hospital i nærheden, men han har siden været under døgnbehandling i hjemmet ved Geneve-søen i Schweiz.

Det har hovedsageligt været familiens manager, Sabine Kehm, der har håndteret al kontakt med offentligheden. Al sparsom kontakt.

For knap et år siden satte hun ord på, hvorfor der aldrig er kommet nyt om den i dag 49-årige tyskers tilstand.

»Alle forstår situationen. Det er et spørgsmål om værdighed,« sagde Sabine Kehm dengang.

Lige præcis i forhold de manglende opdateringer om helbredet har MIchael Schumachers mangeårige ven Willi Weber flere gange været stærkt kritisk over for.

Og han kan i virkeligheden slet ikke længere holde ud at tænke på, hvordan den tidligere racerstjerne mon har det.

»Jeg har afsluttet kapitlet med Michael efter flere år med sorg, ellers var jeg blevet gal,« har Willi Weber også sagt.

Torsdag i sidste uge var Schumacher-familien dog også ude med en sjælden meddelelse.

Den gang handlede det dog ikke om Schumachers tilstand, men i stedet om et nyt tiltag, der skal indsamle penge til velgørenhed.

De er nemlig gået sammen med online-butikken Zoom om at lave en plakat, der hylder Schumachers karriere. Alt overskuddet fra det salg skal gå til velgørenhed. Det kan du læse mere om her.