Den amerikanske skuespiller Shannen Doherty bliver nu beskyldt af sit forsikringsselskab for at ville have penge og sympati.

Det sker efter, at hun gik ud med en offentligt meddelelse om, at hun har fået brystkræft.

Shannen Doherty, der er bedst kendt for sin rolle som Brenda Walsh i tv-serien Beverly Hills, sagsøgte i marts 2019 det amerikanske forsikringsselskab State Farm, efter at forsikringsselskabet nægtede at betale for hele renoveringen af hendes hus.

Huset blev beskadiget under brandene i Califorienen i 2018.

Sagen var for retten i Los Angeles i onsdags, og her kom der dokumenter frem, der viser, at Shannen Doherty vil have hele huset bygget om for ca. 18 millioner danske kroner.

Det begrunder hun med, at hun lider af brystkræft og en kronisk lungesygdom.

I et interview med Good Morning America fortalte Shannen Doherty, hvorfor hun havde valgt at fortælle det offentligt.

»Jeg vil hellere have, at folk hører det fra mig. Jeg vil ikke have, at det bliver misfortået i et retssagsdokument.«

Ifølge State Farm fik Shannen Dohertys hus kun røgskader og tog ikke yderligere skade af branden.

Forsikringsselskabet har allerede betalt ca. 6,7 millioner danske kroner for oprydning, professionel rengøring samt midlertidig genhusning af skuespillerinden.

Shannen Dohertys advokat, Devin McRae, har udtalt til The Washington Post, at det er rystende, at State Farm kommer med så store beskyldninger:

»Selvfølgelig er kræft og en kronisk åndedrætslidelse relevant for midlerne og omfanget af brand,- og røgrensning i hendes hjem og af hendes tøj.« siger Devin McRae.