Hun var på alverdens forsider i 90’erne, da hun var en af hovedpersonerne i det globale fænomen kendt som 'girl power'.

Victoria Beckham, tidligere medlem af popgruppen 'Spice Girls', sætter nu ord på de sejlivede rygter om ægteskabet med den pensionerede topfodboldspiller David Beckham.

Det er de vedvarende rygter om skilsmisse med sin nuværende mand David Beckham, i dag 43 år, hun åbenhjertigt forholder sig til.

I et længere interview indrømmer den 44-årige Victoria Beckham, at hun har været frustreret over mediespekulationerne om en truende skilsmisse.

Eftertragtet par. Beckham-parret har forbindelser til selv det britiske kongehus. Her ses de ankomme som gæster til britiske prins Harrys og Meghan Markles royale bryllup i maj 2018.
Eftertragtet par. Beckham-parret har forbindelser til selv det britiske kongehus. Her ses de ankomme som gæster til britiske prins Harrys og Meghan Markles royale bryllup i maj 2018. Foto: ODD ANDERSEN
Vis mere

»Du skal være ret kontrollerende, fordi folk tror på det, de læser, og når det er fuldstændigt fabrikeret (falskt, red.), er det virkelig irriterende,« siger hun til The Guardian.

På trods af frustrationerne har Victoria Beckham dog ikke personligt involveret sig i at inddæmme rygterne, fortæller hun. Det har hun som succesrig erhvervskvinde og kendis PR-medarbejdere til.

Det er et sjældent indblik i privatlivet, som Victoria Beckham, der også er mor til tre sønner og en datter, lader slippe igennem i interviewet til det britiske medie. Hun fortæller bl.a. om dagligdagen med børnene og om hvordan hendes husbond, David Beckham, er hjælpsom, når det gælder det huslige – når hun selv har travlt som modedesigner.

Eksempelvis lader hun bemærkningen falde om, at han (David Beckham, red.), opholder sig i hjemmet i London for at hjælpe børnene med lektielæsning og for at kokkerere i familiens køkken, så hun selv kan møde op til interviewet. Men i familien er mor og far dog ikke de eneste, der er interessante for kendis-journalisterne.

David Beckham med sin søn Brooklyn Beckham under et modeshow i New York, USA, 10. september 2017.
David Beckham med sin søn Brooklyn Beckham under et modeshow i New York, USA, 10. september 2017. Foto: EDUARDO MUNOZ ALVAREZ (arkiv).
Vis mere

Det samme er parrets ældste søn, 19-årige Brooklyn Beckham.

Han har allerede gjort sig bemærket som model, fotograf samt for skiftende kærlighedsforhold - og han er tilsyneladende særdeles populær. I hvert fald følges han af over 11,5 millioner brugere på Instagram.

Mor Victoria blev dog kendt for noget helt andet. Musikken. Den britiske popgruppe 'Spice Girls' blev dannet i 1994. Dengang Victoria hed Adams til efternavn. Det var før hun blev gift med David Beckham en sommerdag tilbage i 1999 under storslåede og romantiske rammer på slottet 'Luttrellstown Castle' i Irland.

Pigeruppen brød igennem med debutsinglen 'Wannabe' i 1996 – siden fulgte en nærmest uendelig række af verdenshits. Gruppen blev opløst i 2001.

Herunder er hele Beckham-familien samlet for at sende en privat nytårshilsen fra David Beckhams Instagram-profil. Der følges af over 53 mio. brugere:

I dag er Victoria Beckham en succesrig og anerkendt modedesigner og har også udgivet bøger.

Farmand David er også, så at sige, noget ved musikken. Men det var altså som fodboldspiller i Manchester United i England, at han som ung gjorde sig bemærket. Beckham imponerede med sit spil på banen – og med sine skiftende frisurer, som unge fodboldsfans verden over kopierede – i form af bl.a. midterskilning og hanekam.

Som foldboldspiller var han noget så usædvanligt som et stilikon, og er det fortsat. Han var også en respekteret kaptajn for det engelske fodboldlandshold og var i øvrigt kollega med danske Peter Schmeichel, der stod på mål i Manchester United. En dansk legende i den engelske klub, som for nyligt blev kåret som historiens bedste i Premier League.

I 2003 forlod David Beckham Manchester United, efter de mange klubtrofæer fyldte godt op på hylden, til fordel for den spanske storklub Real Madrid. Han lod sig pensionere fra grønsværen i 2013. Sidste klub som aktiv spiller blev franske Paris Saint-Germain.

Stilikon: Udover sit fodboldspil er David Beckham også kendt som stilikon og trendsætter. Og det er ikke kun tøjet, såvel som de tiltagende tatoveringer, David Beckham kan trække overskrifter med. Det er også de skiftende frisurer. Her ses han med stramt hår og opbundet hestehale under ’New York Fashion Week’, 10. september 2017. New York, USA. 
Stilikon: Udover sit fodboldspil er David Beckham også kendt som stilikon og trendsætter. Og det er ikke kun tøjet, såvel som de tiltagende tatoveringer, David Beckham kan trække overskrifter med. Det er også de skiftende frisurer. Her ses han med stramt hår og opbundet hestehale under ’New York Fashion Week’, 10. september 2017. New York, USA.  Foto: EDUARDO MUNOZ ALVAREZ
Vis mere