De seneste måneder har rygterne floreret. Igen. Om at de er gået fra hinanden, at de skal skilles. Nu bryder Victoria Beckham selv tavsheden og sætter ord på sagen.

I mere end 21 år har modedesigneren og den tidligere popsangerinde dannet par med den forhenværende fodboldstjerne David Beckham, og i 19 af årene har de været gift.

Men stort set lige siden, de to blev set sammen første gang, har rygterne forfulgt dem. Senest skilsmisserygter. I et nyt interview med magasinet Vogue har Victoria Beckham valgt at kommentere dem - og aflive dem.

»Folk har digtet ting om vores forhold i 20 år, så David og jeg er ret vant til at ignorere det vrøvl og bare fortsætte som normalt,« siger hun.

Men én ting er, at rygterne er rettet mod parret selv.

Noget andet er, hvordan de rammer folkene omkring dem - som blandt andre deres fire børn: sønnerne Brooklyn (19 år), Romeo (16) og Cruz (13) og datteren Harper (syv).

»Disse ting har en større påvirkning på de folk, der er omkring os, og det er uretfærdigt,« forklarer den i dag 44-årige modedesigner, der blev et kendt ansigt som en del af popgruppen 'Spice Girls', til Vogue.

Samtidig slår hun fast, at hun og David Beckham er stærkere sammen, end de er hver for sig, ligesom hun understreger, at de 'respekterer familiebåndet, og det er altafgørende'.