Selvom Mascha Vang er vild med Skanderborg Festival, så var alt ikke fryd og gammen, og hun endte med at hanke op i Troels og tage hjem før tid.

I sidste uge kunne man følge Mascha Vang på Skanderborgfestival, hvor hun rundede sommeren af med god musik, telthygge, drinks og god mad sammen med sin kæreste, Troels, og nogle venner.

Lørdag sluttede festen dog for Mascha, som uploadede Instagram-stories af sig selv og Troels på flugt fra regn og festivalgæster, mens de bad til de højere magter om at finde en taxa, så de kunne komme hjem til huset i Kolding med tag over hovedet, komfortable senge og vand i hanerne.

Nu forklarer Mascha Vang, hvorfor det blev for meget for hende.

'Jeg må erkende, at vi tog hjem fra festivalen under en mindre (nogen vil mene større) komfort-krise, og det var endda lige akkurat inden syndfloden lørdag, vi tog hjem. Enough is enough! Hold nu op, hvor vi slæbte oppakning og proviant gennem regn og mudder, og derefter med propfyldte busser,' skriver Mascha på sin blog og fortsætter:

'Vores luftmadras var utæt alle dage, det enten regnede ind, eller var som at sove i en bageovn, folk bollede højlydt og brækkede sig ved siden af teltet, hvor jeg endte med at ligge med en migræne. Behøver jeg nævne, at jeg ikke var i bad udover etagevask og tørshampoo. Troels er sådan en tålmodig mand, virkelig!'

Jeg ved ikke, hvem jeg har forsøgt at narre

Hun understreger dog, at hun er virkelig begejstret for Skanderborg Festival, som hun besøgte for tredje gang i år, og hun har planer om at vende tilbage igen – men det bliver under andre indkvarteringsforhold, for der er især én ting, Mascha lærte af årets Skanderborg-oplevelse.

'Jeg ved ikke, hvem jeg har forsøgt at narre ved at tro, jeg er telttypen, for det er jeg jo ikke. Jo, glamping måske, men det var ikke lige det, vi var på, vel. Heller ikke selvom jeg havde alverdens smarte sager med for at bløde det op,' skriver Mascha på bloggen og påpeger en anden ting, som også spillede ind.

'Derudover er der den faktor, at mit ansigt er let genkendeligt, og jeg er absolut helt med på at snakke med folk og tage billeder, men det er jo også, når jeg skal op om natten og tisse, er træt og med uglet hår. Lige dér er jeg bare ikke altid en frisk lille raket, der er klar til en fulderik, der springer mig om halsen og vil have et billede kl. 4 eller 5 om morgenen.'

Så når Mascha Vang besøger næste års festival, bliver det med overnatning på hotel, eller de tager hjem og sover, hvis det ikke kan lade sig gøre, fastslår hun.

Man kan se flere billeder og læse mere om Maschas festival på hendes blog HER.

Artiklen blev bragt i samarbejde med Realityportalen.dk