For fjerde år i streg har Mascha Vangs blogforretning sikret hende et millionoverskud. Det viser hendes nyligt offentliggjorte årsregnskab for 2018.

Den 39-årige blogger genererede sidste år gennem sit selskab Mascha Vang ApS en bruttofortjeneste på lidt over tre millioner kroner. Dermed lander overskuddet på lige knap to millioner kroner, når skat og diverse er betalt.

B.T. har forsøgt at få en kommentar fra bloggeren, men hun er endnu ikke vendt tilbage. I sin ledelsesberetning kalder hun dog årsregnskabet for 'tilfredsstillende'.

Det lyder desuden, at hun forventer, at 'den positive udvikling fra 2018 fortsætter'.

Årsregnskabet er det første af sin slags, siden Mascha Vang i 2017 solgte sit blogselskab Blogly til konkurrenten Bloggers Delight, som hun tidligere har været tilknyttet.

Salget har dog ikke stoppet hende fra selv at fortætte med at blogge på www.maschavang.dk, og her tjener hun ifølge Mediawatch hovedsageligt sine penge på annoncørsamarbejder samt sponsorerede indlæg og bannerannoncer.

Hun har desuden lanceret sine egne selvbrunerprodukter, ligesom hun også arbejder som ambassadør for flere firmaer.

Hvor mange besøgende bloggen har hver måned, fremgår ikke af årsrapporten, men ifølge Mediawatch har hun tidligere oplyst, at hun har mellem 250.000 og 500.000 unikke læsere, hvilket giver hende over to millioner sidevisninger hver måned.

Mascha Vang solgte forrig år sit bloggerselskab Blogly, men hun tjener fortsat strygende på sin egen blog.
Mascha Vang solgte forrig år sit bloggerselskab Blogly, men hun tjener fortsat strygende på sin egen blog. Foto: Ida Marie Odgaard
Vis mere

Mascha Vang blev for alvor kendt, da hun i 2005 deltog i 'Paradise Hotel'.

Siden har hun været med i andre underholdningsprogrammer såsom 'Zulu Djævleræs' og' Masterchef', mens hun samtidig har drevet sin blog.

Privat har hun datteren Hollie Nolia sammen med racerkører Nicolas Kiesa. De to har dog ikke dannet par siden 2013.

I dag deler Mascha Vang i stedet livet med den jyske jagerpilot Troels Krohn Dehli, og i efteråret sidste år rykkede hun teltpælene op for at flytte til Kolding med ham.