Mascha Vang er igen offer for, at en fremmed person via en falsk mail udgiver sig for at være hende.

»Det gør mig jo helt vildt ked af det, for det giver mig jo et dårligt ry, når folk tror, jeg booker dem, men så ikke vil betale.«

Sådan forklarer iværksætter og reality-kendissen, som for anden gang er udsat for, at der er én, som i hendes navn booker makeup-artister, fotografer og privatundervisning. Ydelser, som Mascha Vang ikke har haft et ønske om at bestille.

Hun siger til B.T., at det ikke er første gang, hun har prøvet at være udsat for problemer med den falske mail.

Den falske mail hedder 'mascha.privat@hotmail.com.'

Mascha Vang advarer desuden også folk på sin Instagram imod at tro på snydemailen.

Det var to af hendes følgere, der modtog mails, de fandt mistænkelige, og de kontaktede forleden Mascha Vang ad andre kanaler, fortæller hun.

I dag har hun dog modtaget en række andre henvendelser fra folk, som også har modtaget beskeder fra den falske Mascha Vang.

»Jeg har ikke fået det politianmeldt, og jeg kan faktisk ikke helt huske, hvad proceduren var sidste gang,« siger Vang og uddyber:

»Jeg bliver rigtig ked af det over, at nogen gør sådan noget. Det stiller jo mig i et dårligt lys.«

På sin Instagram-profil påpeger hun også, at det både kan koste de kontaktede mennesker en masse energi, men også penge.

Hun advarer folk imod mailen og beder dem om at kontakte hende i stedet. Første gang, kendissen oplevede problematikken, var tilbage i 2016.

Hun fortæller til B.T., at det var en meget overvældende måde, hvorpå nogen udgav sig for at være hende.

Personen brugte flere måneder, hvor vedkommende førte en samtale med folk og gav sig ud for at være hende, og afsenderen af mailen sendte sågar billeder af Mascha Vang, men de var alle sammen nogle, der var stjålet fra kendissens blog.

»Jeg synes, det er en meget grim form for identitetstyveri, fordi det kommer så tæt på,« siger Mascha Vang og fortsætter:

»Jeg kan faktisk ikke huske, hvad det helt endte ud med sidste gang, men jeg overvejer stærkt, om jeg skal politianmelde det. Nu vil jeg lige se, hvor meget jeg kan få fanget i opløbet. Det overskrider så mange grænser.«