Kan de gøre det igen og få et nyt verdenshit?

Lukas Graham udsendte fredag  singlen ’Love Someone’ som forløber for deres tredje album, der er opfølgeren til verdenshittet ’7 Years’.

Der er pres på. Og midt i arbejdsprocessen er forsanger Lukas Forchhammer også lige blevet far for første gang.

Lørdag aften troppede han op på den røde løber til Voice 18 i Tivoli og her kommenterede han kort på hjemmefronten og fremtidsplanerne.

Først og fremmest: Tror han selv på, at de kan gøre det igen og komme til tops på den amerikanske Billboard-hitliste?

»Det er pissesvært at komme op på Billboarden, om man er dansk eller international artist. Jeg tror bare, vi krydser fingre, og så må vi skide og lade det tørre,« lød det fra Lukas Forchhammer og forklarede, at resten af året nu står på ren reklame-kampagne for de nye sange rundt omkring i verden.

»Fra nu af og til jul er det promotion det meste af det. Så starter vi med koncerter i januar. Vi har tre-fire i Danmark, som bliver sjovt. Så tager vi verden bagefter. Vi skal lige huske at have hjemme med først.«

Lukas Grahams aktuelle single ’Love Someone’ er en regulær kærlighedsballade til hans kæreste og deres lille datter.

Adspurgt hvordan det går på hjemmefronten, er han helt tilfreds.

»Det er dejligt. Der er ikke noget at klage over. Jeg vil gerne have flere børn, hvis jeg får lov. Jeg skal jo ikke være gravid eller føde. Mine søstre har fået to børn her cirka 18 måneder efter, jeg selv blev far. Det er bare dejligt. De er fede, når de er små. De er også fede, når de er større, men små børn er noget særligt.«

Se hele interviewet på den røde løber øverst i artiklen.