Lukas Graham går fuld Rasmus Seebach i forsøget på at generobre verden.

De luftede allerede ’Love Someone’ under sommerens Grøn Koncert-turné, og nu er det så muligt for alle os andre at høre førstesinglen fra ’The Purple Album’, der skal forsøge at leve op til verdenshittet ’7 Years’.

Væk er for længst de rå Christiania-produktioner og drengerøvs-sange om at komme fuld hjem fra byen.

Lukas Graham er rykket op i en hel anden pengetung liga, og ’Love Someone’s polerede, lidt Disney-agtige stemning, er måske det, der skal til, hvis man endnu en gang vil ramme det helt brede amerikanske publikum.

Der er ingen knaster, ingen provokerende tekstlinjer, ingen musikalske svirp. Hvis Rasmus Seebach begyndte at synge på engelsk, kunne ’Love Someone’ sagtens ligge på hans playliste.

Er det så et hit?

Det lyder umiddelbart som et. Lige ud ad landevejen, solnedgangspop med en sød lille melodi, men uden samme nerve, som man kender fra tidligere, hvor følelserne dryppede ud af højttalerne.

Det virker lidt underspillet og lidt for ’sikkert’ at genstarte maskineriet med en blød ballade. Det havde været langt sjovere med en vred, provokerende Lukas Graham. Men hvis stemningen på hjemmefronten lige nu er liv og glade dage, vil det selvfølgelig også være at lyve for sig selv.

Coveret til 'Love Someone'.
Coveret til 'Love Someone'. Foto: Pressefoto
Vis mere