Realitystjernen Linse Kessler har den seneste tid været i vælten.

I sin nye bog 'Linse og Didde – Møgkællinger har det sjovere' med TV3-veninden Didde Skjelmose genfortæller de to veninder nemlig historien om, hvordan Linse stak sin veninde ned for at straffe veninden for at have fortalt Linses rockerkæreste om Linses utroskab. På den måde kunne Linse samtidig komme et år i fængsel og dermed i sikkerhed fra den rasende rocker.

Men i dag fortryder Linse Kessler fortsat ikke, at hun stak sin veninde ned, selvom hun anerkender, det var voldsomt, forklarer hun i bogen.

Det har vakt stor kritik af kvinden, som Danmark for alvor lærte at kende gennem ti år med TV3-programmet 'Familien fra Bryggen', der tidligere i år blev sat på pause efter familiens ønske.

Her har Linse Kessler i små doser åbnet op for sin fortid som kriminel, der tæller syv års fængsel i alt for domme, som – foruden knivstikkeriet – tæller hashsmugling, ulovlig våbenbesiddelse, vold, trusler mod vidner og ulovlig indtrængen.

Eksempelvis har hun fortalt om sit indædte had til parkeringsvagter – som hun har flere voldsdomme imod – eller om hvordan, hun i fængslet lærte at koge pølser i en elkedel.

I lyset af den nye kritik af Linse Kessler, har B.T. derfor spurgt, hvordan TV3 forholder sig til, at man har været med til at promovere en kvinde, der har en fortid med ikke mindst knivstikkeri, som hun ikke angrer i dag.

TV3 oplyser dog blot, at man ingen kommentarer har.

'Familien fra Bryggen' har kørt i 19 sæsoner og er blandt TV3s mest populære programmer. Her møder man Linse Kessler, hendes veninde Didde Skjelmose, samt Linse Kesslers datter Stephanie 'Geggo' Salvarli og hendes mand Cengiz Salvarli.
'Familien fra Bryggen' har kørt i 19 sæsoner og er blandt TV3s mest populære programmer. Her møder man Linse Kessler, hendes veninde Didde Skjelmose, samt Linse Kesslers datter Stephanie 'Geggo' Salvarli og hendes mand Cengiz Salvarli. Foto: TV3
Vis mere

Den larmerende tavshed fastholder tv-stationen, der i stor stil står bag Linse Kesslers karriere som tv-stjerne, fortsat, efter B.T. fortæller om nærstående artikel og igen beder om en kommentar.

Heller ikke andre medier har haft held med at få en kommentar fra TV3.

Samme svar giver også Linse Kessler selv, da B.T. kontakter hende for at forholde hende den verserende kritik: 'Ingen kommentarer', lyder det kort og kontant.

Også allerede inden bogens udgivelse afviste Linse at give interviews i den forbindelse.

Men mandag lod hun sig alligevel overtale til at deltage i DR-programmet 'Aftenshowet', hvor hun blev spurgt ind til knivoverfaldet på veninden, der efter sin hospitalsindlæggelse flygtede til Tibet.

»Det er lidt voldsomt,« erkendte TV3-stjernen nødtvungent om sin ugerning.

»Men på den anden side, så var hun ikke uskyldig. Det her kunne have de sygeste konsekvenser for mig, og det vidste hun godt,« forklarede Linse.

I bogen fortalte hun, at hun frygtede, at hendes rockerkæreste Dennis ville tæve hende eller gøre det, der var værre mod hende, fordi veninden havde sladret om, at Linse havde en anden kæreste i Vejle.