Det har næppe gået manges næser forbi, at der i weekenden udkom en ny dokumentar om popsangerinden Britney Spears.

Dokumentaren ved navn 'Framing Britney Spears' har i den grad været det hele store emne i alverdens medier, men indtil nu har der været komplet radiotavshed fra hovedpersonen selv.

Natten til onsdag har Britney Spears dog endelig taget tyren ved hornene og sat ord på sine tanker om den kontroversielle dokumentar.

Det har hun – ifølge Page Six – gjort i et opslag på Twitter, hvor hun skriver følgende:

Arkivfoto af Britney Spears i 2016.
Arkivfoto af Britney Spears i 2016. Foto: Eduardo Munoz
Vis mere

'Alle personer har deres egen historie og deres syn på andres historier. Vi lever alle forskellige, lysende og smukke liv,' skriver hun og fortsætter:

'Husk, at lige meget hvad vi tror, vi ved om en anden persons liv, så kan det ikke sammenlignes med det liv, som personen rent faktisk lever bag linsen (kameralinsen, red.).«

Britney Spears-dokumentaren udkom i weekenden og har som nævnt var genstand for massiv omtale verden over.

Dokumentaren er produceret af New York Times og dykker ned i Britney Spears' privatliv og hendes vej mod toppen af musikbranchen.

Den giver desuden detaljer i hendes omtalte retssag mod hendes far, som har været hendes værge i over 12 år, og den viser opsigtsvækkende klip af gamle interviews og sammenstød med paparazzier.

Siden 'Framing Britney' så dagens lys er en lang række kendte – deriblandt Miley Cyrus, Sarah Jessica Parker og Courtney Love – stået frem og vist deres støtte til Britney Spears ved at dele hashtagget #FreeBritney, som er en hentydning til den verdensomspændende bevægelse, der vil have fjernet Britney Spears' far som hendes værge.

I dokumentaren kan man ifølge Page Six se klip, hvor Britney Spears nægter at optræde, så længe hendes far har kontrollen over hende.

Britney Spears' Twitter-opslag omkring dokumentaren er da heller ikke det eneste opslag, som sangerinden delte natten til onsdag.

Hun delte også et klip fra 2018, der viser hende optræde med sit hitnummer 'Toxic', som hun udgav i 2003.

»Jeg kan ikke tro, at det her er tre år siden. Jeg vil altid elske at være på scenen, men jeg tager mig tid til at lære og være en normal person. Jeg elsker simpelthen det helt basale ved hverdagslivet,« skriver hun til opslaget, som kan ses herunder: