I sidste måned afslørede Andrea Elisabeth Rudolph, at hun endelig kan erklære sig kræftfri.

Og nu er der endnu mere godt nyt fra den 45-årige tv-vært.

I en pressemeddelelse fra TV 2 afslører hun nemlig, at hun vender tilbage til skærmen lige om lidt.

Helt præcist vil danskerne kunne se hende i deres fjernsyn 30. oktober, hvor TV 2's indsamlingsshow 'Knæk Cancer' løber af stablen.

»For mig er det vigtigt at være en del af 'Knæk Cancer', fordi jeg føler, jeg kan være med til at gøre en forskel,« siger Andrea Elisabeth Rudolph i pressemeddelelsen og fortsætter:

»Det er simpelthen så vigtigt, at der fortsat bliver skabt opmærksomhed om sygdommen, så flere kan opdage i tide, at de har fået kræft – hvilket potentielt kan være med til at redde liv.«

Andrea Elisabeth Rudolph fik konstateret brystkræft i februar og har siden da været gennem en række kemobehandlinger og har også fået fjernet sit ene bryst.

I slutningen af september kunne hun dog glædeligt fortælle, at hun er blevet erklæret rask.

»Der er stadig behov for at indsamle penge, som kan gøre en forskel. Nu hvor jeg selv har stået midt i et sygdomsforløb, har jeg mærket på egen krop, at det betyder alverden, at der bliver gjort en kæmpe indsats for at blive endnu klogere på kræft, så man kan skabe bedre behandling og støtte,« siger den tidligere kræftramte.

Andrea Elisabeth Rudolph vil blive del af en værtstrio på tre. De to øvrige værter vil bestå af Louise Wolff og Natasja Crone.

Andre læser også