Efter B.T. i går kunne fortælle, at Remee Jackmans natklub Museo inviterede til stor afskedsfest i aften torsdag, er natklubejeren nu vendt 180 grader.

I stedet holder klubben nu lukket torsdag aften, oplyser den tidligere 'X Factor'-dommer til B.T.

»Vi ville bare have, at vores gæster skulle have den sidste glæde. Vi var alle lidt i euforien af, at nu skal vi fandeme lukke ordentligt ned. Men nu når vi lige har sovet på den, så skal vi selvfølgelig støtte op om det større perspektiv,« forklarer Remee Jackman sig.

Han afviser dog, at den tidligere nedlukning af Museo skulle skyldes den kritik, der blev fremsat af afskedsfesten.

Blandt andet kritiserede tidligere direktør for Statens Serum Institut Niels Strandberg Pedersen i B.T. beslutningen om at invitere til stor afskedsfest, da det ville være »lige så risikofyldt at bevæge sig ud i nattelivet torsdag, som det er på fredag, hvor det ikke er tilladt«.

»Jeg tænker, at de ikke har forstået en skid af det hele. Men nogle gange tæller pengepungen mere end forstanden,« lød det fra den tidligere direktør.

Remee Jackman forsikrer dog om, at det ikke har været muligheden for at hive en nats omsætning hjem, der trak i Museos ejerkreds.

»Det er jo totalt latterligt at komme med. Hvad skal vi kunne redde hjem på en aften, når vi mister flere måneder? En aften kan altså ikke gøre forskellen for så mange weekender, så det har ikke en skid med penge at gøre. Det er jo helt åndssvagt,« lyder det fra den 47-årige natklubejer.

Han indvender dog gerne, at nedlukningen af det danske natteliv, som blev bebudet på regeringens pressemøde onsdag, kommer til at være en dyr omgang for Museo.

»Det er jo mange millioner kroner, der har været booket for herinde, som man selvfølgelig havde glædet sig til – efter vi endelig var kommet til der, hvor folk kunne hygge sig igen. Det skal man også huske,« påpeger Remee Jackman.

Han understreger ligeledes, at festen stadig havde været lovlig, selvom han nu går den modsatte vej og lukker sin klub en dag før, det er påkrævet.

»Vi var meget inde i vores egen lille boble i går, men vi skal også kunne erkende, at det overordnet var en fejl, og omstiller os,« tilføjer den 47-årige musikproducer.

Han mener dog fortsat, at nedlukningen af nattelivet er et drastisk tiltag fra regeringens side.

»Man kan jo godt lidt tænke, om det giver mening. Kunne det ikke bare være, at alle skulle vise en test, også de vaccinerede? Vi har ikke rigtigt haft nogen smittede på nogen af barerne – jeg tror, det er én smittesporing, der har været i alle weekenderne – og vi haft coronapas på alle folk, der kommer ind og alt sådan noget, så vi følte lidt, at vi havde gjort nok,« slutter Remee Jackman.

Han oplyser desuden, at der nu er blevet sendt en ny sms rundt til Museos gæster om, at natklubben holder lukket i stedet for at holde afskedsfest torsdag aften.