Den tidligere OB-spiller Jonas Borring kan dele en glædelig nyhed med verden: Han er blevet gift med sin forlovede, Selma Slijepcevic.

Den fynskfødte tidligere fodboldspiller har haft op- og nedture, som også er beskrevet i medierne, men i denne omgang kan han ikke få armene ned. Han og hustruen fik en drømmedag, der inkluderede en hilsen til en særlig person.

»Det var en fantastisk dag. Alt flaskede sig bare, og vejret var rigtig godt, så vi kunne ikke være gladere,« siger han.

Brylluppet var en intim affære med 30 af de nærmeste som gæster, og hvor Borrings mor, der er politiker, kunne få lov at vie parret.

Borring og hans hustru blev gift 12. september, og vejret var virkelig med dem.
Borring og hans hustru blev gift 12. september, og vejret var virkelig med dem.
Vis mere

Og så var der en detalje i brylluppet, som betød lidt ekstra for Jonas Borring. Han mistede sin far for lidt over to år siden. Et menneske, som betyder uendelig meget for Borring, og som derfor skulle mindes ved ceremonien.

»Vi blev viet med vandet som baggrund ved en tidligere grusgrav, tæt ved, hvor vi bor. Og jeg vil ikke sige, min far havde sin daglige gang ved den grusgrav, men det var i hvert fald tæt på. Derfor var det virkelig rørende at have ham med på dagen på den måde.«

»Der blev grædt nogle tårer. Det var på alle måder en rigtig følelsesladet dag og en dag, vi stadig er helt høje over,« siger Jonas Borring.

Frieriet, der fandt sted et halvt år før brylluppet, var også romantisk, forklarer Jonas Borring. Han stillede spørgsmålet i en park, hvor parret var ude at gå en tur.

Og svaret faldt prompte. Et klart ja.

»Selvom det var under corona, så blev det alligevel festligt, og jeg havde allieret mig med min bror, som havde pyntet op med rosenblade på vores hotelværelse, da vi kom tilbage.«

Jonas Borring og hans hustru har dannet par i fire år. De mødte hinanden i København, men da de begge oprindelig er fra Fyn, er de glade for at være tilbage.

Sammen har de fået bygget et hus i Årslev, hvor de bor med deres toårige datter og med mellemrum Jonas Borrings to ældre børn, hans søn og datter fra et tidligere ægteskab.

Selma Slijepcevic og Jonas Borring blev for to år siden forældre til deres første fælles barn. En datter.
Selma Slijepcevic og Jonas Borring blev for to år siden forældre til deres første fælles barn. En datter. Foto: Foto: Privat
Vis mere

For Jonas Borring har været gift tidligere og blev skilt med fuld mediebevågenhed.

»Vi sad og snakkede om det forleden, og det er jo sjovt at tænke på i dag, fordi nu ved jeg, at de sidste år af mit liv har været nogle af de bedste,« siger han om sagen i dag.

Den tidligere fodboldspiller synes, at han klarede sig forholdsvis godt igennem den periode.

»Jeg oplevede egentlig altid en stor støtte, og hvis bare folk er ordentlige, så synes jeg, det er okay, at de interesserer sig for mit privatliv.«

»Jeg kom godt igennem det, og det gør jo, at jeg i dag er sammen med Selma, og det ville jeg ikke være foruden. Hun er helt fantastisk. Den måde, hun er mor på, og den måde, hun har taget mine børn til sig – det er jeg helt vildt taknemmelig for.«

Jonas Borring er lykkelig over det liv, de to i dag har skabt sammen på Fyn.

Et liv, hvor tiden ud over familieliv blandt andet bliver brugt på at være ambassadør for OB, der sammen med FC Midtjylland er Jonas Borrings yndlingsklub.

Og et liv, hvor han arbejdsmæssigt også har ramt den rette hylde.

Han arbejder nemlig stadig med det aktive liv, bare i en ny variant. Han er ansat hos firmaet Maxplay, hvor han er projektkonsulent og rådgiver og sælger legepladser til skoler og institutioner og padelbaner til hele landet.

»Det er et arbejde, jeg er helt vildt glad for,« siger den tidligere fodboldspiller, som nu kan tage hul på livet som ægtemand til sin hustru.

Og selvom Jonas Borring gerne fortæller om bryllup og frieri, er det ikke alt, han deler.

»Vi mødte hinanden i København, og det var kærlighed ved første blik, men vi vil helst holde for os selv, hvordan vi mødtes.«

Uanset starten blev det dog første skridt mod barn, boligbyggeri og bryllup, og i dag er de nygifte stadig høje på kærlighed fra den store dag, søndag 12. september.

»Et øjeblik, jeg aldrig vil glemme, er, da vi kommer gående ned mod den blomsterbue, vi havde fået lavet til lejligheden, hvor vores familier stod på begge sider, og min mor stod og ventede for enden,« siger den glade gom og tilføjer:

»Hele dagen var bare over vores forventning. Vi er helt oppe at ringe.«

I dag er det tre år siden, at Jonas Borring og hans nu hustru vendte tilbage til Fyn.

Andre læser også