'Hallelujah!'

Sådan lyder det fra Cana Buttenschøn i et opslag på sociale medier.

Her jubler den kendte influencer og forfatter over, at hun er færdig med behandlingerne for den livmoderhalskræft, hun fik kun konstateret i juli, blot to dage efter fødslen af sit tredje barn.

'Jeg er tæske-træt, rørstrømsk og forpustet oven på de seneste to måneders vanvidsforløb, som tilmed sluttede af med et konfettirør af komplikationer,' skriver Cana Buttenschøn og fortsætter:

'Men ikke desto mindre er jeg simpelthen færdig med den behandling, som de dygtige læger på Rigshospitalet til stadighed heldigvis mener kan slå kræften ihjel og gøre mig rask!'

På trods af den gode melding fra lægerne har det dog været en hård omgang for influenceren, fortæller hun.

'Jeg er glad, men langtfra ovenpå. For sådan et forløb er selvfølgelig ikke gratis, hverken fysisk eller psykisk,' skriver hun og fortsætter:

'Men jeg føler mig stærk i min overbevisning om, at jeg nok skal klare de udfordringer, der venter mig forude, for jeg er slet, slet ikke færdig med alt det, jeg kan, skal og vil. Jeg skal bare lige komme til hægterne og slikke mine sår først.'

Cana Buttenschøn har også delt et opfølgende opslag, hvori hun afslører, hvad en af de bedste ting ved at være færdig med kemo og stråler er. Nemlig at amme:

B.T. har været i kontakt med Cana Buttenschøn, der oplyser, at hun ikke har yderligere at tilføje til sit sygdomsforløb på nuværende tidspunkt.

»For nu har jeg brug for tid og ro til at komme mig oven på et intenst forløb. Tid med mine tre børn, min forlovede og resten af min familie,« siger hun.

Det var 13. juli, at influenceren afslørede på sociale medier, at hun havde fået konstateret kræft i livmoderen.

I den forbindelse delte hun en længere video, hvori hun opfordrer unge kvinder til at blive tjekket for sygdommen: