Onsdag skulle GOG have braget sammen med Skanderborg Aarhus i herrernes håndboldliga.

Men sådan bliver det ikke. Det skyldes et større smitteudbrud i den fynske klub. Det skriver GOG på sin hjemmeside.

Håndboldklubben fortæller, at der er tale om flere covid-19-tilfælde i truppen, og at topkampen mod Skanderborg Aarhus er udsat på ubestemt tid.

Direktøren i GOG, Kasper Jørgensen, siger i en pressemeddelelse, at der går nogle dage, inden de forskellige ansatte samles igen.

Foto: Henning Bagger
Vis mere

»Vi mødes først igen den 26. december, hvor vi skal forberede os til opgøret mod Lemvig dagen efter, men selvfølgelig kun, hvis spillerne ikke er syge,« lyder det, inden han fortsætter:

»Lige nu er der ikke sat en ny dato på opgøret mod Skanderborg Aarhus Håndbold, men det skal være så hurtigt som muligt, og det kan godt betyde, at vi får en uge, hvor vi skal spille tre kampe, men det må vi tage til den tid.«

Kasper Jørgensen tilføjer, at der er tale om seks ansatte, som afleverede positive testsvar søndag eftermiddag. Derfor er alle medarbejdere i klubben sendt hjem.

Med onsdagens udsættelse kan GOG se frem til et meget tætpakket kampprogram, når EM er færdigspillet i slutningen af næste måned.

Kasper Jørgensen og resten af GOG-organisationen har endnu ikke sat navne på dem, som har fået et kedeligt testsvar.

Den fynske håndboldklub har gang i en fremragende sæson. Holdet fører således ligaen med hele seks point ned til nummer to.