Den danske landsholdsspiller Mia Rej kom slemt til skade med sit knæ i VM-åbningskampen mod Tunesien.

Det skete få minutter efter pausen, hvor Rej skreg sin smerte ud efter et uheldigt sammenstød med landsholdskollega Mette Tranborg. De danske landsholdsspillere var tydeligt påvirkede over den slemme skade, inden Rej blev båret fra banen og fragtet til hospitalet.

Undervejs viste kameraerne en tydeligt påvirket Rej, og det er ikke faldet i god jord rundt omkring.

Blandt andet hos den svenske håndboldtræner Per Johansson, der til daglig står i spidsen for Rostov Don. Han tordner over tv-produktionen, som det internationale håndboldforbund (IHF) står for via samarbejdspartneren SPORTFIVE.

Skaden påvirkede de danske spillere.
Skaden påvirkede de danske spillere. Foto: Liselotte Sabroe
Vis mere

'Kan idioten, der producerer billederne, stoppe med at filme lige ind i hovedet på storgrædende/skrigende og svært knæskadede Mia Rej. Frygteligt dårlig timing og respekt på alle niveauer,' skriver han på Twitter.

Skaden chokerede ikke kun de danske spillere. Også de tunesiske spillere var tydeligt påvirket med tårer i øjnene over det voldsomme uheld. Per Johansson er heller ikke alene med sin holdning. TV 2's håndboldekspert Bent Nyegaard så også gerne, at der blev klippet hurtigere væk fra Rej.

»Produceren var alt, alt for lang tid med kameraet på et menneske, der har det så dårligt,« lød det fra den rutinerede ekspert i TV 2's studie efter kampen.

På trods af chokket kørte Danmark en sikker sejr i land på 34-16.

»Jeg er stolt af det her hold og at vi på trods af situationen med Rej kommer videre, og alle er enormt berørte og har lige brug for at trække vejret ekstra og dybt ned i maven. Vi kom godt igennem anden halvleg,« sagde Mie Højlund efter kampen og tilføjede:

»Jeg tror, vi alle kigger på hinanden og tænker: 'nu spiller vi for Rej'. Vi ville slutte anden halvleg godt af og rykke sammen i bussen for at gøre vores bedste, selvom det er en træls situation.«

Det er endnu uvist, hvad dommen over Rejs skade er.

Danmark møder i næste kamp Congo.