Sikke en skuffelse for de danske håndboldherrer, der søndag tabte bronzekampen 29-32 til Frankrig. Her får du BTs dom over håndboldlandsholdet efter nederlaget.

Anføreren kom først ind ti minutter før tid. Det blev ligesom resten af hans slutrunde. Ufuldendt.

02

Han har stået et rigtigt fint EM. Flotte redninger. Tog flere straffekast og gjorde en forskel.

10

Han savnede sin bror i forsvaret - virkede slidt efter en hård slutrunde med mange minutter.

4

Han fik chancen efter at have spillet sølle tre minutter hidtil. Men det fungerede slet ikke for GOG-talentet. Alt for mange fejl.

00

God energi og god indsats. Fløjspilleren fik også sat gang i et par kontraangreb, der gav et par nemme mål.

7

Lillebror Landin kom ind, da slaget virkede tabt. Spillede for få minutter til at sætte et aftryk.

UB

Der var ikke brug for Svans fløjlækkerier i denne omgang. Sad på bænken hele kampen.

UB

Lindberg spillede en fornem kamp. Højt niveau. Fik han bolden, var der mål. Sikkerheden selv.

12

Det virkede ikke til at være en kamp, Hansen gad at spille. Spillede sig op i anden halvleg. Men vinderattituden var pist væk.

00

Den evige joker prøvede at vende kampen i de sidste minutter. En svær opgave, han ikke magtede.

02

Olsen var ikke på banen på noget tidspunkt.

UB

Mensah fik chancen sammen med Lauge. Det har ikke været hans EM-slutrunde. Gode ting - men ofte for mange fejl.

02

Det var ved at kamme over for Lauge. Han holdt ikke hovedet koldt og fik 2 x 2 minutter for en dum forseelse. Udisciplineret indsats.

02

Flensborg-stregen fyldte hullet ud for skadede René Toft Hansen, Rigtig god i angrebet - mindre god i forsvaret.

7

EM-reserven kom ind for at prøve at lukke hullet i forsvaret i anden halvleg. Det var ganske habilt.