Zlatan Ibrahimovic gider ikke mere. Han er færdig med AC Milan.

Den svenske angriber har fået nok af uroen og 'er klar til at forlade' Milan, når hans kontrakt udløber efter denne sæson.

Det skriver italienske La Gazetta dello Sport onsdag.

På avisens forside er et stort billede af Zlatan Ibrahimovic, som er flankeret af ordene 'Ibra bye bye Milan' – hvilket næppe kræver nogen oversættelse.

Foto: Daniele Mascolo
Vis mere

Ifølge La Gazetta dello Sport er svenskeren skuffet over den ballade, der har præget Milan, siden han vendte tilbage til klubben i januar.

Særligt har 38-årige Ibrahimovic været utilfreds med, at Zvonimir Boban i marts – lige før corona-nedlukningen – blev fyret som sportsdirektør i klubben.

Boban havde nemlig spillet en stor rolle i forhold til at overbevise Zlatan om et skifte tilbage Milan, hvor han også spillede i 2010-2012.

La Gazetta dello Sport skriver, at Zvonimir Boban havde lagt op til, at hele holdet i næste sæson skulle bygges op om svenskeren.

Men med fyringen af Boban, der fik sparket efter en kras kritik af direktør Ivan Gazadis og AC Milans ejere, er det tvivlsomt, om de planer bliver til virkelighed.

Samtidig skulle Zlatan Ibrahimovic også frygte, at Milan-koryfæet Paolo Maldini, som er medlem af den tekniske stab og har arbejdet tæt sammen med Boban, også vil blive fyret i direktør Gazadis bestræbelser på at ændre hierarkiet.

Zlatan skiftede fra LA Galaxy til Milan i slutningen af 2019, og han har siden sin retur til Serie A scoret fire mål i 10 kampe.

Lige nu opholder svenskeren sig dog i Stockholm på grund af den krise, som coronavirussen har skabt i Italien.

Serie A har været suspenderet siden 9. marts på grund af corona-epidemien, og det er uvist, hvornår der igen vil blive spillet fodbold i Italiens bedste række.