Det får nu konsekvenser for Nicklas Bendtner, efter det søndag kom frem, at fodboldspilleren er blevet anmeldt for vold mod en taxichauffør.

Den 30-årige angriber er nemlig global brandambassadør for virksomheden iDHAIR, der sælger hårvoks, og de fortæller, at de ophæver samarbejdet med Bendtner øjeblikkeligt.

»Som følge af et voldeligt sammenstød mellem Nicklas Bendtner og en taxichauffør i København og som senere er blevet politianmeldt, har IdHAIR med omgående virkning ophævet samarbejdet med Nicklas Bendtner,« skriver virksomheden i pressemeddelelsen.

Nicklas Bendtner har været frontmand for IdHAIR i mindre end et år, men det er altså slut nu.

»Vi tolererer ikke vold, så meget længere er den ikke,« udtaler direktør Preben Munch.

Det var i oktober 2017, at hårvoksproducenten kunne offentliggøre, at de havde indgået en 2-årig aftale med den danske fodboldstjerne som deres nye global brandambassadør.

Her var det en begejstret Nicklas Bendtner, der fortalte om samarbejdet.

»Jeg har i mange år brugt produkterne fra IdHAIR og derfor glæder jeg mig også ekstra meget over nu at have indgået et samarbejde med dem om at være deres globale ambassadør,« fortalte han dengang i en pressemeddelelse.

Tidligere mandag meldte Bendtners norske klub, Rosenborg ud, at de har været i kontakt med en meget nedtrykt dansker.

»Søndag formiddag blev vi orienteret, at der havde været en uheldig hændelse København, hvor Nicklas Bendtner har været involveret. Det var en meget nedtrykt Nicklas Bendtner, som selv kontaktede klubben og informerede om, hvad der var sket,« skrev Rosenborg blandt andet i en pressemeddelelse.

Den danske angriber har endnu ikke selv kommenteret på episoden, der ifølge taxaselskabet DanTaxi endte med at give deres chauffør en brækket kæbe.

Søndag aften blev landstræner Åge Hareide konfronteret med Bendtner-sagen, der endnu ikke kendte sagen i detaljer. Han understregede dog, at stjernen ikke vil have en fremtid i rødt og hvidt, såfremt han bliver dømt.